For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. 10 ting, vi elsker ved kaffe | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Nyheder Dotted 10 ting, vi elsker ved kaffe


10 gode grunde til at elske kaffeDen internationale kaffedag fandt sted den 1. oktober, men vi bliver ved med at fejre kaffe i hele oktober. For at fejre kaffedagen har vi samlet 10 gode grunde til at elske kaffe.

 1. Kaffe er naturligt

  Kaffe er et naturligt produkt, som kan drikkes i sin reneste form som en espresso eller en americano. Kaffe er fyldt med antioxidanter og nyttige næringsstoffer, som er gode for din krop. Det omfatter vitaminer som: Vitamin B3, magnesium, vitamin B2, vitamin B5 samt mangan og kalium.

 2. Kaffearoma

  Enten kan du lide duften af kaffe, eller også kan du ikke, men for en rigtig kaffeelsker findes der ikke noget bedre end duften af nybrygget kaffe.

 3. Kaffesmag

  Intet slår smagen af en rigtigt kvalitetskaffe enten friskbrygget af hele bønner eller med den intensive smag af en nypresset Espresso.

 4. Kaffebarer

  Du ser dem overalt, og de har gjort kaffedrikning til en social og afslappende oplevelse.

 5. Variationen af bønner

  Præcis som druer giver vin hver sin særlige smag, sætter forskellige kaffebønner deres unikke præg på kaffens smag. Kaffe vokser i mange forskellige lande, og præcis som med druer spiller både det omgivende miljø og jordtypen, som kaffeplanten vokser i, en rolle ift., hvilken smagsprofil kaffebønnen udvikler.

 6. Variationen af kaffedrikke

  Iskaffe, hurtigkaffe, espresso, cappucino, cortado, machiatto, ingen anden drik har så mange variationer som kaffe! Du kan nyde drikken både kold, varm, frosset og til og med bagt.

 7. Kaffemærke

  Blandt de utallige kaffeproducenter rundt om i verden finder man ofte sin personlige favorit, som man får en vis forkærlighed for.

 8. Fleksibilitet

  Hvilken anden drik kan du nyde uanset omgivelser - en rygende varm espresso på en snevejrsdag eller en kold frappucino på en varm sommerdag! Man kan ikke andet en elske fleksibiliteten ved kaffe.

 9. Kaffe er universel

  Hvor du end befinder dig i verden, kan du garanteret få fat i en kop kaffe. Kaffe forbinder mennesker både socialt og på arbejde.

 10. Gør underværker for dine planter

  Her til sidst vil vi bare lige nævne, at du ved at tilføre jorden kaffegrums kan mindske jordens pH-værdi, hvilket giver dig mere farvestrålende blomster og desuden får snegle og myrer til at holde sig væk!Download PDF | Luk

FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
 • Ring 80 30 40 40
 • Kontakt os
 • Eden Springs (Denmark) A/S
  Jernholmen 39
  2650 Hvidovre