For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Arbejdssituationer, hvor kaffe er den eneste løsning | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Nyheder Dotted 6 arbejdssituationer, hvor kaffe er den eneste løsning


6 arbejdssituationer, hvor kaffe er den eneste løsningNogle arbejdssituationer og opgaver kan føles endeløse eller uoverkommelige uden de rigtige arbejdsredskaber. Vi hos Eden Springs ved dog, hvordan man vender de hårdeste tidspunkter på kontoret på hovedet – og løsningen er lige så simpel som en kop friskbrygget kaffe.

Lange møder

Møder, der trækker ud, kan føles som en umulig kamp uden en kop dampende varm kaffe. Kaffe stimulerer nemlig centralnervesystemet, så du kan holde dig vågen og opmærksom i løbet af mødet og få mulighed for at overbevise dine kolleger om dine geniale idéer.

Stor arbejdsmængde

Koffein maksimerer medarbejdernes produktivitet og gør en arbejdsmængde, der ellers føles umuligt, til en helhed, som er nem at holde styr på.

Overarbejde

Det er altid hårdt at arbejde over, men også her hjælper kaffen med at komme igennem det. Koffein optages nemlig meget hurtigt i organismen, blot i løbet af nogle få minutter, og dens energigivende effekt kan vare ved i timevis.

Hovedpine

Der findes ikke noget, der er mere hæmmende for arbejdseffektiviteten end en pludselig hovedpine. Heldigvis hænger en af kaffens mange gode sider netop sammen med behandling af migræne – kaffe udvider nemlig blodkarrene, hvorimod migræne indsnævrer dem.

Hasteprojekter

Kaffedrikning sætter fart i fedtsyrernes cirkulation i organismen. Dette giver mere energi og giver dig den effektivitet, som den presserende arbejdssituation kræver.

Problemløsning

Logik og klar tankegang er på sit højeste lige efter en stærk kop kaffe. Hvis du sidder med et arbejdsproblem foran dig, der kræver klar tankegang, så sæt kurs mod kaffemaskinen, og du vil opleve, at du har nemt ved at løse opgaven.

Download PDF | Luk

FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre