For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Arbejd hos os | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Eden Springs Danmark Dotted Arbejd hos os


ARBEJD HOS OSMedarbejderne kommer i første række!Som servicefirma mener vi, at vores største aktiv er vores medarbejdere. Alle lige fra vores administrerende direktør til vores salgskonsulenter spiller en rolle i vores firma. Har du lyst til at være med?

PersonalepolitikI en virksomhed, hvor 60 % af de ansatte er i daglig kontakt med kunder, er påstanden om, at de ansatte er vores bedste aktiv, ikke blot tom snak, men er af stor vigtighed for vores udvikling. Derfor er vores personalefunktion en strategisk funktion for os.

Hvorfor vælge Eden-gruppen?Hvorfor vælge Eden-gruppen, når du kan vælge andre og større firmaer? Vi kan give dig mange grunde, men herunder har du vores fire hovedprincipper. Vi har udviklet en personalepolitik over hele Europa med fokus på mennesker.

RessourceudviklingGennem stærke værktøjer og fælles ledelsespolitik har vi en arbejdsstyrke på ca. 2.500 folk. Vi udveksler profiler og vurderingsværktøjer i vores rekrutteringspraksis. Vi har også udviklet en årlig bedømmelsessamtale og evaluering af ledertalenter, hvor vi planlægger vores videre planer samt karrierehåndtering. Vi mener at kunne tilbyde attraktive karrieremuligheder på lokalt og såvel som internationalt niveau.

Kompensation og fordeleKompensation spiller en stor rolle i vores firma. Vi har opstillet en norm for markedet for at kunne aflønne hver ansat på en fair måde. Vi opmuntrer også til et system, hvor vi betaler kontant, samt en fastsat og varierende del (bonuser eller provisioner), der spiller samme rolle. Vi belønner også gennem et system af varierende kompensation, der hvert år belønner bestræbelserne i firmaet.

Flad strukturPersonalefunktionen er en vigtig medspiller ved alle større organisatoriske ændringer. Vi er involveret i dem, og vi bidrager til at justere firmaet til dets behov. En af vores store aktiver er at være lige i nærheden, vi kan lide at kommunikere åbent og fortløbende.

Vores profilVore ansatte har flere fællestræk. Vi sætter stor pris på selvstyrende personer, folk, der også betragter virksomheden som deres, som har ideer og kan lide at dele dem, folk, som ikke er bange for forandringer, og som kan lide at tage chancer. Vi vil gerne have folk, der kan lide at arbejde som en afdeling og som har nemt ved at kommunikere og samarbejde.

Ledige stillinger og din ansøgningHvis du leder efter en jobmæssig udfordring i et inspirerende arbejdsmiljø, så send venligst dit opdaterede cv til: hr.nordic@edensprings.com.

 

EDEN OG MILJØ
Certificeret CO2 neutral virksomhed
VANDLØSNINGER

Prøv en
prøveopstilling af
kildevandskøler
gratis!
FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Prøv en kildevandskøler
gratis i en uge!


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre