For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Eden er nu en certificeret CarbonNeutral® company | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Nyheder Dotted CarbonNeutral


Eden Springs Denmark A/S, er nu et certificeret

CarbonNeutral® firma med CarbonNeutral® produkterI bestræbelserne på at reducere sin miljøpåvirkning og kompensere for sit klimaaftryk, bliver Eden Springs Denmark A/S – Danmarks ledende leverandør af kolde og varme drikkeløsninger til dansk erhvervsliv – branchens første og eneste firma, hvor CO2-udledningen reduceres til nul.

Eden Springs’ arbejde med at reducere den negative miljøpåvirkning begyndte i 2007, med et samarbejde med det schweiziske Quantis International – eksperter i miljø- og livscyklusanalyser. Efter en samlet analyse af hele firmaets livscyklus – fra transport og produktion til kølervalg og kontorvaner – kunne Eden begynde diverse interne projekter for at forbedre deres negative miljøpåvirkning så effektivt som muligt. Eksempler på projekter inkluderer ruteoptimering og energieffektive kildevandskølere og automater. At etablere interne processer og implementere nye værktøjer er løbende processer, men det vil tage en del tid, før disse initiativer vil bære frugt.

1.265 ton CO2-udledning er blevet neutraliseret via CO2-kompensation
For at kunne påvirke det umiddelbare resultat, og for at kompensere for udledningen af CO2 allerede i dag, støtter Eden Springs to projekter inden for CO2-kompensation. Det ene er et vandkraftprojekt i Indien, og det andet er et metan-reducerende initiativ i Kina, begge i samarbejde med The CarbonNeutral Company, en global leverandør af CO2-reducerende løsninger. Takket være dette har Eden Springs i Danmark reduceret alle udledninger af CO2, som firmaet og dets produkter forårsager, og er dermed blevet et certificeret CarbonNeutral® firma med CarbonNeutral® produkter. I alt 1.265 ton CO2-udledning er blevet neutraliseret via CO2-kompensation.

At vi er det første firma i branchen, der opnår CarbonNeutral®-certificering for både firmaet og vores produkter, siger noget om vores langsigtede engagement, når det drejer sig om miljøansvar – og vi er overbeviste om, at vores nye status som CarbonNeutral® vil give os en stærk konkurrencefordel på markedet og være en stor drivkraft for vores personale, siger Karsten H. Ehrhardt, administrerende direktør for Eden Springs Denmark A/S.

Jonathan Shopley, administrerende direktør for The CarbonNeutral Company siger: Ved at påtage sig ambitiøse projekter for emissionsreduktion er Eden Springs blevet ledende i branchen. Valget at gøre både firmaet og produkterne CarbonNeutral® er et væsentligt miljømæssigt engagement, der adskiller Eden Springs fra konkurrenterne.

Vi går forrest - følg med os!
I takt med vores engagement for, at forbedre miljøresultaterne for alle vores virksomheder planlægger vi flere miljøinitiativer, og vi opfordrer alle vores samarbejdspartnere til at følge med os siger Raanan Zilberman, administrerende direktør for Eden Springs Group.

For at få mere at vide om samarbejdet mellem Eden Springs og The CarbonNeutral® Company, gå til denne side: eco-friendly-company-efforts.

 

Om Eden Springs
Eden Springs er Danmarks og Europas ledende leverandør af drikkeløsninger til erhvervslivet, og tilbyder et bredt udvalg af kildevands- og drikkevandskølere samt kaffeautomater. I Danmark har vi mere end 6.000 kunder, som vi leverer 3,5 mio. liter vand til om året. Vores vand kommer fra Porla Bruun i Sverige samt Aqua d’or i Jylland.

Om Quantis International
Quantis er et forende livscyklusanalyse (LCA) konsulentfirma, med speciale i at støtte firmaer i at male, forstå og håndtere de miljømassige påvirkninger af deres produkter, tjenester og aktiviteter. Quantis er et globalt selskab med kontorer i USA, Canada, Schweiz og Frankrig, der beskæftiger omkring 70 personer, hvoraf flere er internationalt anerkendte eksperter inden for LCA-området.

Om The CarbonNeutral Company
The CarbonNeutral Company er en forende global leverandør af løsninger til reducerede CO2-udledninger. Firmaet har arbejdet med over 300 storre firmaer og tusindvis af små og mellemstore firmaer i 32 lande, for at udvikle kompensationsprogrammer til at reducere CO2-udledninger. Siden 1997 har firmaet købt udledningsrettigheder fra mere end 200 projekter i 24 lande.

The CarbonNeutral Company har kontorer i New York, London og Singapore. The CarbonNeutral Company er én af grundlæggerne af The International Carbon Reduction and Offset Alliance (ICROA), der udøver deres lederskab og med en forenet stemme er talsmand for stramme branchestandarder: www.icroa.org.

Download PDF | Luk

FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre