For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Eden Springs certifikater | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Eden Springs certifikater


Eden Springs certifikaterVi er fuldt akkrediteret (for at blive defineret af markedet i henhold til deres certifikater) og har nationale og internationale medlemskaber. Dette kræver at alle aspekter af vores virksomhed opfylder de høje standarder og at vi fortsat bare leverer vand og kaffe af høj kvalitet.

WE

Watercooler Europa (WE)Vi er medlemmer af Watercoolers Europe (WE), som giver vejledning om sundhed og sikkerhed, der gælder for alle producenter og distributører af mineralvand i Norge. De udsteder internationale retningslinjer forerhvervslivet og sørger for lokale standarder, som ofte er strengere end disse retningslinjer. Medlemmer af WE spiller en vigtig rolle i at opretholde integriteten i erhverslivet og kvaliteten af produkterne. En af forudsætningerne for medlemskab af WE er, at vi tillader inspektioner uden varsel - det kan være alt fra kontrol af påfyldningsanlæggene, til eventuelle huller i asfalten på vores parkeingspladser. Vi overholder stadig alle betingelser i alle kategorier.


EPDWA

Europæisk Point-of-Use Drinking water Association (EPDWA)Vi er medlemmer af Point-of-Use Drinking Association, som lægger vægt på øget bevidsthed omkring drikkevand af god kvalitet.
NWCA

Nordic Water Cooler Association (NWCA)Vi er medlem af Nordic Water Cooler Association, der administrerer det nordiske markedet for kilde -og drikkevandskølere med instrukser og retningslinjer om resultaterne på lokalt plan.Carbon Neutral

CO2 neutral ® Produkt, CO2 neutral ® VirksomhedEden Springs er branchens første og hidtil eneste CO2 neutrale certificeret virksomhed. Vi kan således tilbyde vores kunder CO2 neutrale kilde- og drikkevandskølere.

 

EDEN OG MILJØ
Certificeret CO2 neutral virksomhed
VANDLØSNINGER

Prøv en
prøveopstilling af
kildevandskøler
gratis!
FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre