For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Eden Springs lancerer miljøvenlig vandkøler | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Nyheder Dotted Eden Springs lancerer miljøvenlig vandkøler


Eden Springs lancerer miljøvenlig vandkølerEden Springs, Europas førende udbyder af drikkevarer på arbejdspladsen, har lanceret en række miljøvenlige vandkølere, der sætter en ny standard for funktionalitet, stil og energiforbrug på markedet for vandkølere til kontorbrug.

Edens nye vandkøler hedder Smile og er designet til at være det mest brugervenlige og miljøvenlige system på markedet. Den nye model er slank og elegant og bruger 30 procent mindre energi end traditionelle kølere og har kolde og varme indstillinger. Smile indeholder et LCD display-system, indbygget kopdispenser og elektroniske haner placeret i en højere, mere bekvem højde.

Miljømæssig bæredygtighed har været et centralt fokusområde for Eden Springs i udviklingen af den nye vandkøler. Som følge heraf har Smile-serien et programmérbart uge-ur med tre ‘miljøvenlige’ valgmuligheder, der giver kunderne mulighed for at vælge indstillinger, der passer til deres behov på forskellige tidspunkter i løbet af arbejdsugen. Dette sikrer, at køleren fungerer på den mest effektive måde på alle tidspunkter og samtidig sparer energi på tidspunkter, hvor køleren ikke er i brug.

Kildevandskøleren er fleksibel, når det kommer til tapning af vand og kan også bruges som en drikkevandskøler tilsluttet ledningsvandet, der gør det nemt for Eden at tilpasse den nye serie til varierende kundebehov.

Smile er også blevet udviklet til at opfylde de højeste standarder for sikkerhed og hygiejne og har aftagelige komponenter, hvilket gør den nem at rengøre, samt har skjulte elektroniske vandhaner. Det ergonomiske og attraktive design er udviklet til at forbedre udseendet af ethvert arbejdsmiljø eller endda derhjemme.

Lanceringen af Smile følger en række opkøb foretaget af Eden i vandkølerbranchen, herunder det schweiziske selskab Edelvia og det spanske mærke Todagua.

Adm. direktør for Eden Springs Raanan Zilberman udtaler: "Vi stræber hele tiden efter at forbedre vores kundeoplevelse og har kombineret bæredygtighed med stil for at gøre netop dette gennem lanceringen af vores Smile-serie. Selvom vores langsigtede strategi er at tilbyde en komplet portefølje af drikkevandsløsninger til arbejdspladsen, med kaffe som hovedfokus, er vores ry for innovation og kundeservice blevet bygget på vores vandkøler aktiviteter. Det er spændende for os som virksomhed at bekræfte vores position som det førende vandkølerfirma ved at bringe endnu en innovativ løsning til markedet. Vi har arbejdet hårdt på at lancere denne nye serie i markedet og er overbevidste om, at den vil få vores kunder til at Smile endnu mere!"

Eden Springs har for nylig lanceret sin serie af kaffeløsninger på tværs af 15 europæiske markeder. Dette omfatter lanceringen af eget mærke, Edenissimo, samt tilbud om de kendte kaffemærker Lavazza og Kenco.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst Catherine Stidwell, Group Marketing & Communications Director på +41 58 404 2054.

Download PDF | Luk

FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre