For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Eden Springs støtter græsrodsvidenskab i Tanzania| Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Nyheder Dotted Eden Springs støtter græsrodsvidenskab i Tanzania


Eden Springs støtter græsrodsvidenskab i TanzaniaEuropas førende leverandør af drikkevarer til arbejdspladen, Eden Springs, har hjulpet med at blæse nyt liv i en tanzaniansk folkeskole, hvilket har ført til, at flere af eleverne er begyndt at have naturvidenskabsfag, og de får bedre karakterer end nogensinde.

Eden Spring har støttet folkeskoler i den kaffedyrkende region i Tanzania siden 2013 som en del af sit velgørenhedsarbejde sammen med non-profit-organisationen People Help People-One World (PHPOW). Siden det nye laboratorieudstyr ankom i begyndelsen af 2014, har Mangi Sabas-skolen oplevet en stigning på 54 % i elever, som har tilmeldt sig videnskabsfagene.

Desuden er elevernes eksamensresultater i fysik, kemi og biologi fordoblet, hvor 85 % af eleverne består fysik i 2014 sammenlignet med 32 % i 2013. Samtidig bestod mere end 80 % af eleverne kemi og biologi sammenlignet med lidt over 40 % i 2013.

Raanan Zilberman, CEO i Eden Springs, sagde: "Resultaterne er opmuntrende, og det viser bare, hvordan forbedringer i læringsfaciliteterne kan øge de akademiske præstationer dramatisk, og senere hen de unge menneskers chance for at finde arbejde, samtidig med at livet også forbedres bredt i samfundet."

Blandt de lovende studerende på skolen, som drager nytte af programmet, finder vi den kommende læge Prisla (16). Hun siger: "Den støtte, jeg har oplevet fra organisationen, har hjulpet mig til at forbedre mine akademiske præstationer via praktiske laboratorieøvelser og læring. Min uddannelse er vigtig for mig og for fremtiden for hele mit land."

Forskningen peger på, at investeringer på græsrodsniveau er afgørende for de afrikanske lande ifølge verdensbankens rapport om vidensudvikling, der viser en sammenhæng mellem bedre uddannelse i matematik, naturvidenskab og ingeniørvidenskab og et lands forbedrede økonomi.*

PHPOW arbejder sammen med det tanzanianske NGO-uddannelsesprogram Community of Secondary Education Support (COSES) for at forbedre uddannelsen i folkeskolen ved at sørge for essentielle undervisningsmaterialer. Mathew Tillya, direktør i COSES, gentager Prislas kommentar og mener, at adgang til undervisningsmaterialer fra firmaer som Eden Springs er vitale for udviklingen i Tanzania: "Vi er overbeviste om, at landets fremtid ligger i hænderne på den kvalitetsuddannelse, der leveres i folkeskolerne. Naturvidenskabs- og teknologifag er vitale for den økonomiske vækst i lande som Tanzania. Alligevel har områdets skoler ikke det nødvendige udstyr, så eleverne kan gennemføre det fulde pensum eller tage eksamenerne. Takket være disse programmer og støtte fra Eden Springs ser fremtiden lysere ud for vores elever."

Download PDF | Luk

FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre