For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Eden Springs annoncerer opkøb fra Nestlé Waters Direct | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Nyheder Dotted Eden Springs annoncerer opkøb fra Nestlé Waters Direct
Eden Springs annoncerer opkøb fra Nestlé Waters Direct

  • Efter overtagelsen vil Eden Springs’ kundegrundlag for installerede vand- og kaffeløsninger nå op på ca. 1MM
  • Det forventes at styrke Edens service niveau og udbud for kunder i hele Europa
Eden Springs har bekræftet opkøbet af fem vandkølervirksomheder fra Nestlé Waters Direct (NWD), en division af Nestlé Waters. Handlen omfatter erhvervelsen af NWD-vandkølerfirmaer i fem europæiske lande.

Eden Springs leverer allerede vand og kaffe til kontorer og virksomheder i 15 lande, og dette opkøb giver selskabet, som har hovedkontor i Schweiz, nye markeder i Tyskland, Rusland og Portugal og styrker deres nuværende position i Polen og Holland. NWD-købet vil øge Edens nuværende kundebase fra over 650.000 til cirka en million. Købet afspejler Eden Springs’ tillid til den nuværende og fremtidige vækst indenfor det europæiske vand- og kaffemarked og de ser handlen som en mulighed for at styrke deres position i leveringen af drikkeløsninger til kontorer.

Chief executive officer hos Eden Springs, Raanan Zilberman, siger: "Købet af Nestlé Waters Direct er endnu en vigtig milepæl i realiseringen af Edens vision om at blive alle europæiske arbejdspladsers foretrukne leverandør af vand og kaffe. Det vil sætte skub i den fremtidige vækst og giver os mulighed for at ekspancere indenfor begge aktiviteter, både vand og kaffe. Det nye opkøb vil gøre Eden i stand til at forsætte investeringen i vores service niveau og produktinnovation til nuværende og fremtidige kunder i Europa."

Eden Springs startede sin første vandforretning i 1997 og ekspanderede til Frankrig, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Polen og andre europæiske lande. I 2010 udvidede Eden sit udbud til også at omfatte kontorkaffeløsninger, så arbejdsgivere får en "one-stop-shop" for alle deres vand- og kaffeløsninger. En stærk servicekultur har hjulpet Eden til at opbygge en stor kundebase blandt kontorfirmaer, offentlige og små til mellemstore virksomheder i hele Europa.

Zilberman fortsætter, "Hos Eden er vi stolte af at kunne betjene vores kunder med produkter, der er afgørende for deres medarbejderes trivsel og forbedre deres kundeoplevelse. Med dette opkøb er vi glade for og begejstrede over at kunne forpligte os til at fortsætte vores mission om at levere ny energi til europæiske arbejdspladser gennem friske og spændende vand- og kaffeløsninger." Købet er betinget af de sædvanlige myndighedsgodkendelser og andre godkendelser, og begge parter arbejder på at gennemføre transaktionen i de kommende måneder.

Der findes yderligere information på www.edensprings.com

Download PDF | Luk

FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre