For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Hvorfor virksomheder begynder at tage sig af det | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Energi på arbejde Dotted Velvære på arbejde Dotted Virksomhedens velvær Dotted Hvorfor virksomheder begynder at tage sig af det


Hvorfor virksomheder begynder at tage sig af detDer er flere og flere beviser for, at en virksomheds præstation har en direkte forbindelse til medarbejdernes velvære. Da de fleste mennesker bruger størstedelen af den tid, hvor de er vågne, på arbejdet, er det meget logisk, at arbejdspladsen bør være et velværested for medarbejderne.

Adskillelige internationale virksomheder, som har implementeret sundhedsprogrammer på arbejdspladsen, kan skrive under på den kendsgerning, at medarbejdernes velvære er godt for forretningen. Bestræbelserne på at forbedre medarbejdernes velvære har vist følgende fordele:
 • Reducering af medarbejdernes risiko for sygdom.
 • Omkostningsbesparelse ved reducering af sundhedsrelaterede omkostninger og begrænsning af fravær og skavanker.
 • Øget medarbejdermoral og arbejdsforhold.
 • Forbedret medarbejderproduktivitet.
 • Forbedret finansiel præstation i virksomheden.

Undersøgelser, der er blevet udført i nogle af verdens ledende virksomheder, som f.eks. General Motors, Johnson & Johnson, Procter & Gamble og Chevron, har vist at velværeprogrammer kan være omkostningsgunstige – de kan spare flere penge end de koster, og dermed skabe et positivt investeringsafkast. En nylig undersøgelse, som sammenlignede programmerne i ti Fortune 500 virksomheder, viste at median-investeringsafkastet var $3 i udbytte pr. brugt dollar.

Virksomheder har opdaget at vandkølere er en af de mest enkle og omkostningseffektive måder til at sørge for velvære på arbejdet. Vigtigheden af vand for den almene sundhed er velkendt, men alligevel drikker mange mennesker ikke tilstrækkeligt. Undersøgelser viser, at medarbejdere med adgang til en vandkøler øger deres forbrug markant og dermed deres sundhed.

Fælles velvære
FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Samarbejdspartnere Samarbejdspartnere
Energi på arbejdspladsen Energi på arbejdspladsen
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
 • Ring 80 30 40 40
 • Kontakt os
 • Eden Springs (Denmark) A/S
  Jernholmen 39
  2650 Hvidovre