For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Kvalitets kaffe skaber kvalitet på arbejdspladsen | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Nyheder Dotted Kvalitets kaffe skaber kvalitet på arbejdspladsen


KVALITETS KAFFE SKABER KVALITET PÅ ARBEJDSPLADSENArbejdsgivere risikerer at miste en tredjedel af potentielle medarbejdere, ved at overse vigtigheden af simple gestus, som eksempelvis at tilbyde varme- eller kolde drikke af høj kvalitet. Dette er blot et af de tankevækkende resultater ved en ny undersøgelse foretaget af Eden Springs, Europas største distributør af drikkevarer til arbejdspladser.

Undersøgelsen – udført med personer der leder efter nye jobs*, viste at næsten en tredjedel(31%) af potentielle kandidater mente, at det gav et godt intryk af en mulig arbejdsgiver, hvis de tilbød en god kop kaffe eller te. Undersøgelsen viste også at hele 18% slet ikke bliver tilbudt drikkevarer under et interview.

Ydermere viser resultatet, at vigtigheden af kvalitets drikkevarer på arbejdspladsen er langt større end andre personalegoder; Eksempelvis svarede kun hhv. 2% og 6% at fri fitness og børnepasning ville have afgørende betydning for deres beslutning om at takke ja til et job. Tilsvarende svarede næsten halvdelen(45%) at adgang til kvalitets drikkevarer på arbejdspladsen var meget vigtigt.

Disse resultater kommer I kølvandet på nyhederne om at virksomheder har haft svært ved at rekruttere kvalificeret arbejdskraft denne sommer. Ifølge tal fra den Europæiske kommision, er der i Europa en stor mangel på kompetente folk, især med digitale spidskompetencer**.

“På det nyværende arbejdsmarket der er jobsøgers marked, bliver arbejdsgiverne bedømt ud fra flere forskellige faktorer,” siger Raanan Zilberman, CEO for Eden Springs og fortsætter, “særligt I niche brancher der lider under mangel af kompetent arbejdskraft, kan potentielle medarbejdere vælge og vrage mellem arbejdsgivere.”

“Vi mener at det kan være udslagsgivende for potentielle medarbejdere’s valg af arbejdsplads, at arbejdsgiveren tilbyder kvalitets drikkevarer. Arbejdsgivere bør ikke undervurdere vigtigheden af gæstfrihed i dagens konkurrencebetonede arbejdsmarked.”

Besøg www.edensprings.dk/vores-produkter for at få mere information.

Download PDF | Luk

FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre