For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Mød mig ved vandkøleren | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Energi på arbejde Dotted Velvære på arbejde Dotted Virksomhedens velvær Dotted Mød mig ved vandkøleren


Mød mig ved vandkølerenDet er vigtigt at drikke tilstrækkeligt vand for vores sundhed og for opretholdelsen af god præstation på arbejdet. Vandkølere er en af de mest enkle og omkostningseffektive måder til sikring af at medarbejderne har adgang til det vand, som de har behov for. For at få optimalt udbytte af køleren, er der to metoder til at finde frem til det bedste sted at anbringe den.

Den første er den praktiske metode: undersøgelser viser, at mennesker vil drikke mere vand, når køleren er synlig og i nærheden. I gennemsnittet bør der for hver gruppe på 10 medarbejdere være en køler i nærheden, som er let tilgængelig. Nærhed spiller en vigtig rolle ved påmindelsen om at drikke vand regelmæssigt.

Den anden metode er den strategiske metode. Virksomheders udviklings- og businessrepræsentanter påpeger alle fordelene ved opretholdelse af direkte menneskeligt samspil, når man arbejder i Internet-alderen. Nutidens arbejdsmetoder gør at mange mennesker rejser, og de fleste af os er afhængige af e-mail og voice-mail. Som følge deraf kan medarbejderne føle sig afskåret fra virksomheden, og miste fordelene ved spontane møder og kommunikation ansigt til ansigt. Kontordesignere lægger mere vægt på uformelle mødeområder, der opmuntrer mennesker til at standse op og snakke, udveksle ideer og samarbejde ansigt til ansigt i indbydende og komfortable omgivelser. Vandkølerne er blevet det centrale punkt i sådanne omgivelser, der fremelsker øgede samarbejdsniveauer i virksomhederne.

Ved at kombinere den praktiske og strategiske metode, kan virksomheder optimere fordelene, som vandkøleren kan give virksomheden, forbedre medarbejdernes velvære og forstærke virksomhedens produktivitet som helhed.

PRODUKTIVITETSFORSTÆRKERE

 • Bed en kollega om at møde dig ved vandkøleren og løs et problem sammen.
 • Hold et spontant møde i loungen.
 • Sig ”Hej” til en du ikke kender. Møde med kollegaer og udveksling af ideer opbygger indbyrdes forståelse og øger samarbejdet på tværs af virksomheden.
 • Hold et uformelt møde med en velkendt kunde eller partner i loungen som et alternativ til mødelokalet.
 • Tilskynd samtaler ved vandkølerne med borde i albuehøjde, små hvide tavler og penne så alt er klart til at lette drøftelserne.

TIPS

 • Arbejd af og til med notebook PC’er i loungeområder som et alternativ til kontorområder.
 • Giv dig selv en professionel pause som er et ægte produktivitetsløft ved, at drikke vand og lave nogle hurtige øvelser for, at opfriske din krop og dit sind.
 • Fejr en forretningssucces med en sammenkomst i loungeområdet, og vær med til at opbygge firmakulturen.

Fælles velvære
FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Samarbejdspartnere Samarbejdspartnere
Energi på arbejdspladsen Energi på arbejdspladsen
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
 • Ring 80 30 40 40
 • Kontakt os
 • Eden Springs (Denmark) A/S
  Jernholmen 39
  2650 Hvidovre