For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Nyheder | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Nyheder


NYHEDER08.06.2017: Dehydrering: Faktiske fakta

Vand udgør to tredjedel af menneskekroppen. Vand hjælper med at blødgøre leddene og øjnene, hjælper fordøjelsen, skyller affald og giftstoffer væk af kroppen og holder huden frisk.

Læs mere >>


 

23.05.2017: 6 grunde til, at du bør have en vandautomat på kontoret

Vi mennesker består af store dele vand. Vores muskelmasse består af 75 % vand, vores ben af 22 %, vores blod af 83 %, mens vores hjerne består af hele 90 % vand. For at fungere og være friske skal vi ganske enkelt drikke vand. På den måde klarer vi os bedre både privat og på jobbet.

Læs mere >>


 

04.05.2017: 7 sunde snacks som du kan spise ved skrivebordet

Vælg nærende snacks på jobbet, som ikke bare giver dig energi i længere tid, men som også hjælper dig med at holde koncentrationen på et højt niveau, samtidigt med at de bidrager til en sund kost. Prøv nogle af vores forslag til et sundt mellemmåltid, som du kan spise ved skrivebordet.

Læs mere >>


 

13.02.2017: Opnå større trivsel på arbejdspladsen ved hjælp af pauser – få vores enkle tips.

For at du skal kunne koncentrere dig om arbejdet og holde fokus gennem hele arbejdsdagen, er det vigtigt at holde tilstrækkeligt med pauser. Selvom flere pauser ud over frokosten kan virke umuligt på en travl arbejdsdag, så har pauser faktisk en stor indflydelse på vores effektivitet

Læs mere >>


 

23.01.2017: Husker du at se efter dit velbefindende i løbet af arbejdsdagen?

Nyt år, nye løfter. Selv hvis du ikke har et nytårsforsæt, om at se bedre efter dig selv, er det stadig noget mange har i tankerne ved starten af et nyt år. Nyt år betyder ny start, og det er et godt tidspunkt at tænke på vores vaner, måske kan du slippe af med nogle af de dårlige samtidig med, at du indfører en sundere levevis.

Læs mere >>


 

23.11.2016: Øg din viden om kaffe - her er de rigtige svar på vores store kaffequiz!

I forbindelse med den internationale kaffedag startede vi en kaffequiz, der udfordrede deltagernes viden om kaffe med ti krævende spørgsmål. Nu afslører vi, hvad deltagerne i quizzen faktisk ved om den populære drik.

Læs mere >>


 

19.10.2016: 10 ting, vi elsker ved kaffe

Den internationale kaffedag fandt sted den 1. oktober, men vi bliver ved med at fejre kaffe i hele oktober. For at fejre kaffedagen har vi samlet 10 gode grunde til at elske kaffe.

Læs mere >>


 

30.9.2016: Kvalitets kaffe skaber kvalitet på arbejdspladsen

Hvert år den 22. marts fejres Verdens vanddag som en positiv påmindelse om, hvor vigtigt vand er overalt i verden. Dagen sætter også fokus på de næsten en milliard mennesker i verden, som ikke har adgang til sundt vand. Derfor giver vi hos Eden Springs vores fulde støtte til dette initiativ.

Læs mere >>


 

7.6.2016: 5 tips til at huske på at drikke nok vand i løbet af sommeren

Vi husker sjældent at drikke vand nok på arbejdspladsen. I sommervarmen er det særlig vigtigt at sørge for indtagelse af nok væske, idet vores krop trænger til endnu mere vand, når vi sveder.

Læs mere >>


 

17.03.2016: Med rent vand som en gave til Afrika støtter Eden Verdens Vanddag

Hvert år den 22. marts fejres Verdens vanddag som en positiv påmindelse om, hvor vigtigt vand er overalt i verden. Dagen sætter også fokus på de næsten en milliard mennesker i verden, som ikke har adgang til sundt vand. Derfor giver vi hos Eden Springs vores fulde støtte til dette initiativ.

Læs mere >>


 

28.01.2016: 8 januar 2016 Eden Springs støtter græsrodsvidenskab i Tanzania

Europas førende leverandør af drikkevarer til arbejdspladen, Eden Springs, har hjulpet med at blæse nyt liv i en tanzaniansk folkeskole, hvilket har ført til, at flere af eleverne er begyndt at have naturvidenskabsfag, og de får bedre karakterer end nogensinde.

Læs mere >>


 

25.11.2015: Eden Springs bringer bobler til vandkøleren på arbejdet

Ansatte i hele Europa leder efter sunde alternativer til saftevand og sodavand, og Eden Springs lancerer derfor deres første kildevandskøler i Europa, som serverer mineralvand med indbygget mulighed for tilsætning af kulsyre. Med denne nyhed, der bringer bobler til kontoret, får arbejdsgivere mulighed for at give medarbejdere valget mellem almindeligt eller vand med kulsyre ved et tryk på en knap.

Læs mere >>


 

1.7.2015: Grønne fordele: Eden Springs hjælper deres kunder med at udgøre en væsentlig forskel miljømæssigt og socialt ved hjælp af CO2-neutale aktiviteter

Eden Springs har modregnet over 184.000 tons CO2 siden 2010 – det svarer til næsten 380.000 flyvninger på økonomiklasse fra London til New York. Hvis virksomheder vælger at købe certificerede CO2-neutrale® vand- og kaffeløsninger fra Eden Springs, kan de reducere deres miljøbelastning og være med til at bidrage til den kollektive indsats til at afbøde de globale klimaændringer.

Læs mere >>


 

19.1.2015: 6 arbejdssituationer, hvor kaffe er den eneste løsning

Nogle arbejdssituationer og opgaver kan føles endeløse eller uoverkommelige uden de rigtige arbejdsredskaber. Vi hos Eden Springs ved dog, hvordan man vender de hårdeste tidspunkter på kontoret på hovedet – og løsningen er lige så simpel som en kop friskbrygget kaffe.

Læs mere >>


 

7.1.2015: Kaffe - Nordens sorte guld

Man behøver slet ikke at sige, at kaffe er en vigtig del af den nordiske kultur. Kaffe er nærværende i sociale sammenhænge, lige fra spontane møder til officielle festligheder, og kaffen skaber en rytme i vores hverdag fra morgen til aften. Der er ikke noget at sige til, at Norden er det sted i verden, hvor der drikkes mest kaffe; i 2013 nåede Finland, Norge, Island og Danmark topplaceringerne i en undersøgelse, der følger kaffeforbruget, med et kaffeforbrug på næsten 10 kilo per indbygger.

Læs mere >>


 

15.12.2014: Kvalitetskaffe på café niveau til dit skrivebord: Eden Springs lancerer nye kaffemaskiner til arbejdspladsen for de danske kaffeelskere

Europas førende udbyder af drikkevarer til arbejdspladsen, Eden Springs, har startet et samarbejde med kaffemaskineeksperten Animo, for at bringe café kvalitetskaffe til de danske arbejdspladser.

Læs mere >>


 

26.11.2014: Vinderne af vores vandundersøgelseskampagne er blevet kåret!

I oktober foretog vi en undersøgelse på vand på arbejdspladsen blandt vores kunder. Blandt alle respondenterne uddelte vi tre Supergavekort, som blev vundet af Dorte Mydtskov og Lis Sørensen. Tredje og sidste vinder ønskede at være anonym. Tillykke til vinderne!

 

20.11.2014: Gør din arbejdsdag effektiv med pauser

Arbejdsdagens kaffepauser udelukker ikke, at man arbejder effektivt. En central betydning ved pauserne er at forebygge voldsom træthed i løbet af arbejdsdagen. Ifølge undersøgelser er et menneske i stand til at udførekoncentrationskrævende arbejde i tre kvarter til en time uden pause.

Læs mere >>


 

16.10.2014: Vinderne af vores kundeundersøgelseskampagne er blevet kåret!

I august-september foretog vi en kundeundersøgelse blandt vores vandkunder. I undersøgelsen bad vi om vores kunders mening om vandautomaterne, og hvad de syntes om servicen. Blandt alle respondenterne uddelte vi tre Supergavekort, som blev vundet af Kent, Heidi Jørgensen og Jess Kjær Nielsen. Tillykke til vinderne!

 

19.09.2014: Smagsekspert hos Robert Paulig Roastery vejleder om, hvorledes kaffe laves og opbevares rigtigt

Det er meget enkelt at fremstille kaffe, skulle man tro, men i virkeligheden er kaffens vej fra bønner til koppen temmelig kompliceret. Der er fem forhold, der påvirker kaffens endelige smag: ristningsgrad, formalingsgrad, ekstraheringstid, vandets temperatur samt korrekt opbevaring, siger Kim Hilden, Robert Paulig Roasterys smagsekspert.

Læs mere >>


 

08.09.2014: Robert Paulig Roasterys smagsekspert fortæller: Her er efterårets kaffetrends

Robert Paulig Roasterys smagsekspert, Kim Hilden, gav vink om efterårets hotteste kaffetrends.

Læs mere >>


 

03.09.2014: Eden Springs annoncerer opkøb fra Nestlé Waters Direct

Efter overtagelsen vil Eden Springs’ kundegrundlag for installerede vand- og kaffeløsninger nå op på ca. 1MM. Det forventes at styrke Edens service niveau og udbud for kunder i hele Europa.

Læs mere >>


 

29.08.2014: Eden Springs’ Edenissimo-kaffe giver en ægte italiensk espresso i kontorets kaffemaskiner

I 2012 lancerede Eden sit eget kaffemærke, Edenissimo, for bedre at kunne tilbyde de kaffeløsninger, kunderne efterspurgte. Med Edenissimo får I en højkvalitets italiensk espresso i Jeres kaffemaskiner og kaffeautomater, til en rimelig pris.

Læs mere >>


 

05.08.2014: Eden Springs tilbyder miljøvenlige kaffemaskiner og vandkølere

Eden Springs er forpligtet til at fremme miljøet ved at reducere sine miljøbelastninger og at anvende naturresurser ansvarligt. I 2011 gennemførte Eden Springs en omfattende livscyklusanalyse i samarbejde med konsulentvirksomheden Quantis med henblik på at klarlægge, hvor meget af virksomhedens CO2-udledning der stammer fra materialefremstilling, transport og flasketapning – helt fra brug af vandkølere til genbrug af materialer.

Læs mere >>


 

1.4.2014: Eden Springs lancerer miljøvenlig vandkøler

Eden Springs, Europas førende udbyder af drikkevarer på arbejdspladsen, har lanceret en række miljøvenlige vandkølere, der sætter en ny standard for funktionalitet, stil og energiforbrug på markedet for vandkølere til kontorbrug.

Læs mere >>


 

Oktober d. 7, 2013: Konkurrencen for Velvære på arbejdspladsen bragte en række gode tips, om hvordan mantager sig aftrivsel,på arbejdspladsen og ihverdagen.

Konkurrencen for velvære på arbejdspladsen blev gennemført under perioden Juni til August. Meningen med konkurencen var, at finde ud af hvordan man tog sig af trivsel, på arbejdspladsen og i hverdagen. Nu er konkurrencen afsluttet og vi har trukket en vinder, blandt alle deltagerne.Vinsten er et SuperGavekort til en værdi af 2500 dkr. Og vinderen er Gregor Heinfra Holstebro. Tillykke Gregor!

Se her, for at se de forskellige velvære tips vi fik!

 

19.12.2011: Eden Springs Denmark A/S er nu et certificeret CarbonNeutral® firma med CarbonNeutral® produkter.

I bestræbelserne på at reducere sin miljøpåvirkning og kompensere for sit klimaaftryk, bliver Eden Springs Denmark A/S – Danmarks ledende leverandør af kolde og varme drikkeløsninger til dansk erhvervsliv – branchens første og eneste firma, hvor CO2-udledningen reduceres til nul.

Læs mere >>


 

23.2.2010: Den årlige kundetilfredshedundersøgelse af 2009 er afsluttet, og donation besluttet at der skal foretages i en svensk organisation Vi-Skogen.

Vi-Skoven er en organisation, der dyrkes hvert år over ti millioner træer til at forbedre forringet eller udarmet landbrugsjord i Afrika. Træerne er fodring af jord og beplantet med afgrøder kaldet skovlandbrug, som giver øget udbytte og forbedre miljøet. Træerne giver folk det træ, frugt, foder til dyr, lag og skygge. Derudover hindrer de jorderosion.

Eden Springs stotter Vi-Skogen i december 2009 ved at donere 1000 træer der skal plantes til Afrika. Vi vil gerne takke vores kunder for det gode resultat! 

EDEN OG MILJØ
Certificeret CO2 neutral virksomhed
VANDLØSNINGER

Prøv en
prøveopstilling af
kildevandskøler
gratis!
FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre