For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Samarbejdspartnere | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Samarbejdspartnere


EDEN SPRINGS' SAMARBEJDSPARTNEREEden Springs Denmark. EDEN SPRINGS' SAMARBEJDSPARTNERE.

You don't have Flash Player 8 on your computer.
Click here to download Flash Player.


KaffepartnereLavazza
Med mere end 110 års historie bag sig er Lavazza et resultat af sin intuitive grundlægger Luigi, der i 1895 købte en lille købmandsbutik i hjertet af gamle Torino. Med sin pionerånd var Luigi Lavazza således den første til, at sammensætte forskellige kaffebønner af forskellige oprindelser for, at opnå en harmonisk kaffesmag. I dag er Lavazza kendetegnet for kvalitet, og symbolet på italiensk espresso og repræsenterer således den italienske identitet verden over.

Hjemmeside: www.lavazza.com

BKI FOODS A/S
BKI FOODS A/S er en importør og grossist af flere produktkategorier lige fra chokolade og kaffe til pasta og andre madvarer. BKI har udviklet sig meget i de seneste år. BKI Coffee opkøbte selskabet ARC Kvalitet Foods som derefter dannede BKI Foods A/S og har siden hen fået mange nye mærker i sin produktportefølje.

Hjemmeside: www.bki.dk

Bianchi Vending Group
Bianchi Vending Group har alt inden for vendingautomater: kaffe-, snack-, flaske og køleautomater m.m. Bianchi Vending Group distribuerer, til mere end 30 lande i verden og har en komplet serie og et bredt produktsortiment i branchen. Produktserien omhandler en komplet serie fra gulv- til bordmodeller, hvilket inkluderer varmdrikkeautomat med Espresso, hele bønner, friskbryg og instant.

Hjemmeside: www.wecy.dk

 

Partner - Kilde- og drikkevandskølereEBAC ltd
EBAC ltd er Europas førende producenter indenfor kilde- og drikkevandskølere. I Storbritannien har EBAC designet og produceret kilde- og drikkevandskølere i mere end 17 år. Efter at have indført en række nyskabende teknologier på markedet som Watertrail TM der byder på enkel og 100% effektiv sanitisation i sekundet og deres prisvindende Hot Tank som er op til 89% mere energieffektiv end de andre konkurrende modeller der findes på markedet.

Hjemmeside: www.ebacwatercoolers.com

Cosmetal
For at levere kilde- og drikkevandskølere af høj standard til vores kunder samarbejder vi med COSMETAL. Den italienske leverandør har mere end 40 års erfaring i fremstililng af vandkølere. Det indgående branchekendskabet garanterer øget hygiejne, høj teknisk standard og konstant innovation.

Hjemmeside: www.cosmetal.it

 

Filter partner3M
For at sikre en høj kvalitetsstandard af filtrering af vores filterkølere bruger vi filter fra 3M vandfiltrering som er verdensførende inden for design, produktion og markedsføring af filteringsprodukter.

Hjemmeside: solutions.3m.com

 

FlaskepartnereCAPSNAP
Capsnap af Greiner Packaging er den eneste virksomhed der leverer en komplet pakkeløsning til det europæiske vandmarked.

Hjemmeside: www.capsnap.at

Greif
Greif er verdensførende inden for industrielle emballageprodukter og tjenester. Greif leverer flasker til kilde- og drikkevandskølere og er førende producent og leverandør i Skandinavien.

Hjemmeside: www.greif.dk

Aquador
Aquador leverer kvalitets- og miljøvenlige plastflasker til en række kildevandsdistributører. Aquador er en dansk virksomhed som er en del af Danone-koncernen sammen med andre kendte mærker for mineralvand som f.eks. Bonafont og Evian.

Hjemmeside: www.aquador.dk 

EDEN OG MILJØ
Certificeret CO2 neutral virksomhed
VANDLØSNINGER

Prøv en
prøveopstilling af
kildevandskøler
gratis!
FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre