For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Tilstede, men fraværende: Tilstedeværelse | Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Energi på arbejde Dotted Velvære på arbejde Dotted Virksomhedens velvær Dotted Tilstede, men fraværende: Tilstedeværelse


Tilstede, men fraværendeTilstedeværelse

Tilstedeværelse er mere udbredt end fravær, og er vanskeligere at identificere og kontrollere. Man har vurderet, at den gennemsnitlige medarbejder kun arbejder på 65-70% af sit potentiale. Medarbejdere, der lider af tilstedeværelse, kommer på arbejde, men de er ikke produktive, da de føler sig syge, er skadede, stressede eller distraherede. De er til stede, men ikke rigtigt ”der”. Tabt produktivitet som følge af tilstedeværelse, er gennemsnitligt 7,5 gange større end tabt produktivitet som følge af fravær.

Tilstedeværelse skader ikke alene medarbejderproduktiviteten, det har også direkte indflydelse på en virksomheds bundlinjeresultat. I USA viste en nylig undersøgelse, udført af en af nationens største serviceudbydere af sundhedsforbedring, at tilstedeværelse koster arbejdsgivere mere end $180 milliarder årligt i tabt produktivitet.

Personer, der lider af tilstedeværelse, kan have en berettiget grund til at være fraværende, men de føler ofte, at de er nødt til at gå på arbejde for at blive set. De har en tendens til at tro, at synlighed forbedrer deres muligheder for at beholde deres job og blive forfremmet i fremtiden. De risikerer i virkeligheden at smitte deres kollegaer med deres sygdom, eller demotivere dem med deres holdning og træthed.

Det er ikke en oplagt proces at løse problemet med tilstedeværelse. Det at man først og fremmest ved at det eksisterer og sikre at medarbejderne har en arbejdslivsbalance, er et skridt mod at overvinde problemet.

Fælles velvære
FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Samarbejdspartnere Samarbejdspartnere
Energi på arbejdspladsen Energi på arbejdspladsen
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre