For at rette display siden. Sla Java Script i din web browser. Eden Springs bringer bobler til vandkøleren på arbejdet| Eden Springs
Eden Springs the water and coffee company
Eden Vores produkter Vores serviceKampagnerEnergi på arbejdeVores virksomhed

Home Dotted Vores virksomhed Dotted Nyheder Dotted Vand med kulsyre på arbejdet


Eden Springs bringer bobler til vandkøleren på arbejdetAnsatte i hele Europa leder efter sunde alternativer til saftevand og sodavand, og Eden Springs lancerer derfor deres første kildevandskøler i Europa, som serverer mineralvand med indbygget mulighed for tilsætning af kulsyre. Med denne nyhed, der bringer bobler til kontoret, får arbejdsgivere mulighed for at give medarbejdere valget mellem almindeligt eller vand med kulsyre ved et tryk på en knap.

Aquality-køleren fra Eden Springs er en af markedets mest fleksible muligheder inden for vandkølere, hvor medarbejderne kan vælge mellem almindeligt, vand med kulsyre og endda varmt vand, så de bliver ved med at være tilfredse og hydrerede. Som det er tilfældet med alle Eden Springs-vandkølere, understøttes den af løbende service, og hygiejne er en yderst vigtig faktor. Enheden har en UV-lampe og beskyttede haner for at forhindre bakteriel kontaminering.

Det er ikke bare en kærkommen gode for personalet, når de tilbydes vand af høj kvalitet. Det er også et nyttigt værktøj til at holde medarbejderne sunde og opmærksomme. Forskning viser, at lige over 10 % af kontormedarbejdere drikker nok vand hver dag, og et fald på kun 1 til 2 % i hydrationsniveauer kan reducere kognitive og fysiske præstationsniveauer med op til 10 %.

Raanan Zilberman, som er administrerende direktør for Eden Springs, sagde: “ Vand med kulsyre er i stigende omfang et livsstilsvalg for mange uden for kontoret med henblik på sundhed og velvære. Den nye Aquality fra Eden gør det muligt for medarbejdere at nyde de sundhedsmæssige fordele ved mineralvand, både almindeligt og mousserende, fra en kildevandskøler, mens de er på arbejde. Det er en spændende udvikling, og Eden vil fortsætte med at innovere og udvide vores produkttilbud for at sikre, at vi lever op til kundernes krav.”

Aquality-køleren vil blive lanceret i Europa, med start i oktober i Tyskland, Polen, Danmark, Norge og Sverige.

Eden Springs styrker dens portefølge yderligere med lanceringen af Atlantic-vandkøleren til efteråret. Atlantic er en drikkevandskøler til beværtnings- og cateringsektoren. Den giver en ubegrænset forsyning af filtreret, afkølet vand med eller uden kulsyre, hvilket gør det frisk og giver en dejlig smag.

Download PDF | Luk

FÅ ET TILBUD


Ring til os på

80 30 40 40Eller klik her for at sende dine
kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!


KONTAKTSKEMA
Hvorfor vælge Eden?

Høj servicekvalitet Høj servicekvalitet
Miljøansvar Miljøansvar
KAFFELØSNINGER

Bedre kaffe til
kaffepausen?

Læs mere!
Læs mere om vores unikke
SERVICEAFTALE


       

Vores produkter

       

Vores service

       

Kampagner

       

Energi på arbejde

       

Vores virksomhed

     Kontakt og hjælp
  • Ring 80 30 40 40
  • Kontakt os
  • Eden Springs (Denmark) A/S
    Jernholmen 39
    2650 Hvidovre