Karriere Eden Springs Danmark

Eden Springs er Europas førende leverandør af vand og kaffe med over 20 års erfaring inden for servicering af B2B markedet. Kunderne er kernen i vores arbejde, og fuld kundetilfredshed hos hver eneste af dem er vores ambition. 

Åbenhed, samarbejde, entusiasme og stræben efter perfekt service - det finder du hos Eden. 

Vores medarbejdere er meget vigtige for os. Vi støtter medarbejdudviklingen gennem videreuddannelse, træning på jobbet og karrierefremmende initiativer i virksomheden.

Vi værdsætter medarbejdere, der går ind for teamwork, tager initiativer og kan arbejde selvstændigt i et iværksættermiljø.

Hvis du deler vores ambitioner og ønsker at være en del af Eden Adventure, vil vi meget gerne høre fra dig. Tag et kig på vores stillingsopslag, eller send os en uopfordret ansøgning.

 

  Open positions

  Kaffe- og vandtekniker

  Randers og København
  Full-Time

  Vi skal nu supplere vores tekniske team med to teknikere i Randers og en i København. Som tekniker skal du være selvstændig, du skal kunne lide at tage ansvar og trives med et højt arbejdstempo. I måden du bemøder vores kunder på, skal du være social, have en god kundekontakt og kunne skabe relationer. Som person skal du kunne håndterer stressede situationer og kunne arbejde selvstämdigt og väre interesseret i teknik. Tjenesten er på fuldtid med omgående start.

  Sælger

  Hvidovre
  Fuldtidsstilling 32794

   
   

  Vi ønsker at styrke vores salgsafdeling! Sælger søges til København!

  Eden Springs Nordic er en del af Eden Springs Group. Eden opererer i 18 europæiske lande og er Europas ledende leverandør af vandkølere. Edens opgave er at sikre at vores kunder altid har adgang til friskt og koldt kildevand, danskvand og kaffe på arbejdspladsen. Edens mål er at tilbyde sine kunder produkter och service af højeste kvalitet samt skræddersyede servicepakker. Eden Springs Danmark A/S søger en person, der elsker salg, og som ønsker en reel udfordring og som vil vokse sammen med virksomheden. Det er kun dig som sætter grænserne. Du skal generere vækst i omsætningen igennem eksisterende kunder, samt din kundeportefølje ved at identificere og vinde nye kunder. Du skal arbejde ud fra vores kontor i Hvidovre. Vi leverer sundhed og velvære til vores kunder, gennem salg af vand og kaffe!

  Kundeservicemedarbejder

  Randers
  Deltidsstilling 32740

   

  Vi ønsker at styrke vores kunde serviceafdeling! Deltidsstilling som kundeservicemedarbejder søges til Randers.

  Eden Springs Danmark A/S søger en kunde service medarbejder, der elsker at arbejde med god kundeservice og brænder for kunden skal være tilfreds. Du skal være vant til at bruge telefonen og computeren som et værktøj. Stillingen er en fastansættelse på deltid med øjeblikkelig tiltrædelse. Du skal arbejde ud fra vores kontor i Randers. Vi søger en der er engageret i sit arbejde og nyder et højt tempo, er struktureret, fleksibelt og kommunikativt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kundeservice arbejde før, men det er ikke krav. Dine hovedopgaver er at arbejde med forskellige opgaver og som støtte til alle funktioner i vores kundeserviceteam.

  Uopfordret ansøgning

  Har nogen tjeneste, der passer til din uddannelse og dine erfaringer? Du kan altid sende en uopfordret ansøgning. Vi er altid interesserede i dygtige medarbejdere, der ønsker at slutte sig til succeshistorien om Eden!

  Send din ansøgning i dag!

  Ansøg