Problemfri service, uanset hvornår du skal bruge os

Problemfri service

Når du lejer hos os, får du meget mere end blot drikkevarer til din arbejdsplads.  Du har behov for en leverandør, der tager sig af alle aspekter af arbejdspladsens forbrug af vand og kaffe. Eden tilbyder skemalagte serviceydelser som installering, levering af produkter og rensning af kølere. 

Vores 5 kundeløfter er din garanti for perfekt service og support, som du kan forvente.

 1. Hurtig installering af udstyr:  Hvis du køber eller lejer en vandkøler eller en kaffemaskine, leverer og installerer vi dem overalt i landet på den aftalte dag og det aftalte tidspunkt.
 2. Produkttilfredshed: Vi leverer kun kvalitetsvand,  og vores kaffe kommer fra førende kaffemærker. 
 3. Maksimal hygiejne: Ifølge WE's retningslinjer skal Eden mindst 2 gange årligt foretage rengøring af kølerne i henhold til din serviceaftale.
 4. Levering til tiden: Vi leverer din vand og kaffe i forhold til den aftalte leveringsdato.
 5. Hurtig løsning af tekniske problemer: Vi løser problemet til din fulde tilfredshed inden for den aftalte tid.

* Watercoolers Europe

Vi står altid parat med hjælp

Vi står altid parat med hjælp
 • Pr. telefon: Vores dygtige teams er parat til at hjælpe dig med alle spørgsmål eller problemer. Du skal blot ringe på 80 30 40 40, mellem 08:00-16:00, mandag til fredag.
 • Personligt: Vores specialuddannede, venlige tekniske team besøger din arbejdsplads som planlagt for at installere maskiner, udføre rutinemæssig rengøring og ordne eventuelle problemer.
 • Online: Du kan bruge vores kontaktformular til at få hjælp eller anmode om et planmæssigt servicebesøg.

Installering og levering

Hvis du køber eller lejer en kildevandskøler, en drikkevandskøler til postevand eller en kaffemaskine, vil Edens velkvalificerede og venlige teknikere levere og installere dem på aftalt dag og tidspunkt. 

Faste kunder får deres vand- og kaffeleverancer leveret landsdækkende efter fastlagte frekvenser. Du kan vælge din egen plan for regelmæssige leveringer.

Vi har mere end 4500 installationer i Danmark, så vi er med garanti i dit område.  

Vandlevering

Vi er Danmarks ledende leverandør indenfor vand til arbejdspladser.

Vores kildevandsservice inkluder løbende vand distribution. Tilsammen finder vi ud af jeres kildevands behov, og kan levere vanddunke automatisk med jævne mellemrum.

Vores venlige, uniformerede chauffører servicerer vores kunder med frisk mineralvand og tager de tomme flasker med tilbage.

Kaffelevering

Kaffemaskiner, forsyninger og tilbehør kan leveres direkte til dig overalt i landet. Vi leverer kaffe og tilbehør indenfor 5 dage efter din bestilling. 

Vores kaffemaskine service inkluderer automatisk leverance af kaffeprodukter. Vi leverer kaffemaskiner, kaffeprodukter og tilbehør til arbejdspladser ud fra et skema, som bliver udarbejdet ud fra kundens behov i samarbejde med Eden. 

Hvor er vi

Adresser

 • Ringvejen 28, 9510 Arden
 • 40 80 20 04, pvk@coffeezone.dk
  Ørnevænget 27, 8330 Beder
 • 21 48 68 80, lg@coffeezone.dk
  Gemmet 3, 6261 Bredebro
 • 80 30 40 40
  Eden Springs (Denmark) A/S Jernholmen 39 2650 Hvidovre
 • Haraldsvej 60, Indgang  A 8960 Randers SØ
 • 30 13 72 36, jp@coffeezone.dk
  Stenaldervej 38, 6950 Ringkøbing

Vedligeholdelse

Vores leveringsansvarlige kontrollerer og rengør rutinemæssigt maskinerne, og alle mindre problemer kan ordnes med det samme hos dig.

Hvis der går noget galt med en af dine maskiner, skal du endelig kontakte os. Det kan være, at problemet kan løses over telefonen sammen med en af vores teknikere. Hvis din maskine ikke kan repareres, leverer vi en ny gratis.

Vandkølere

Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring af dine vandkølere udføres af vores teknikerteams og er inkluderet i din kontrakt. Vi desinficerer din vandkøler mindst 2 gange om året for at sikre rent, hygiejnisk og velsmagende vand. 

Imellem disse servicebesøg kan du altid ringe til os og anmode om ekstra vedligeholdelse, eller du kan selv gøre det med vores brugervenlige rengøringssæt, så din køler holdes i perfekt udvendig stand.

Kaffemaskiner

Regelmæssig vedligeholdelse af dine kaffemaskiner udføres af vores teknikerteams og er inkluderet i din kontrakt.

Vores kaffemaskiner er af høj kvalitet og kræver kun meget lidt vedligeholdelse og rengøring. Vedligeholdelsen er forskellig fra maskine til maskine, men vores tekniker vil vise dig, hvad du skal gøre, når vi installerer maskinen, så den altid fungerer optimalt.

SERVICE TEAMET

Har du nogen spørgsmål på vores produkter og service?

Vores dygtige kundeservice team og tekniker team er altid parat til at hjælpe dig!

Kundeserviceteam

Vores dygtige og venlige kundeserviceteam kan besvare alle spørgsmål om dine leverancer, fakturaer eller maskiner. Hvis noget går galt, undersøger vi problemet og hjælper dig med at finde en løsning, eller vi aftaler et servicebesøg.

Behøver du hjælp, kan du: 

 • Ring til os på 80 30 40 40 mellem 08:00-16:00 fra mandag til fredag.
 • Udfyld vores kontaktformular
Teknikerteam

Vores teknikerteam udfører regelmæssig servicering og rengøring af dine vandkølere og kaffemaskiner.

Vi har et stort antal teknikere, som arbejder overalt i Danmark. De reagerer hurtigt og effektivt på dine henvendelser. Edens teknikere gennemgår en grundig in-house træning og en certificeret uddannelse hos Watercoolers Europe.

Om du behöver hjälp kan du:

 • Ring til os på 80 30 40 40 mellem 08:00-16:00 fra mandag til fredag.
 • Udfyld vores kontaktskema