Peter Larsen Etiopiske Sidamo Espresso

Bønnerne til denne unikke Etiopiske Sidamo Espresso er dyrket i kaffens oprindelige hjemland, Etiopien. 

 

  • Kaffebønner

Bønnerne til denne unikke Etiopiske Sidamo Espresso er dyrket i kaffens oprindelige hjemland, Etiopien. Kaffen er dyrket af økologiske og kooperative bønder i det sydlige Etiopien, tæt på grænsen til Kenya. Denne espresso har den typiske intensive citrus aroma, en kompleks og krydret smag, med en tydelig frisk syrlighed i eftersmagen.

Ristningsgrad: Mørk. 

Indhold: 8 poser a 1.000 gram.

Fairtrade er en international mærkningsordning, der arbejder for, at bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande får en mere fair indtægt og bedre arbejdsvilkår. Samtidig tages der hensyn til miljøet i produktionen. Vælg Fairtrade, og vær med til at forandre verden. Et indkøb ad gangen.

Økologi er når der er plads til at dyrke naturlig adfærd Landbrug uden GMO.  Økologisk produktion er at udnytte jordens ressourcer, men samtidigt at genbruge næringsstoffer og tilføre jorden det, man har taget fra den. Økologiske metoder kan hjælpe fattige bønder i Afrika, Asien og Sydamerika til at producere mere mad og tjene flere penge. Derfor er det til fordel for bønderne, når der er et økologi-mærke på din kaffe