For at lave god kaffe kræves både videnskab og lidenskab. Hos Eden Springs har vi en passioneret lidenskab for god kaffe og god smag.

Derfor får vi ristet vore egne blandinger hos nogle af de bedste risterier i Danmark. Sammen med vore risterier har vi produktudviklet på udvalgte kaffesorter og ristemetoder. Resultatet er blevet et komplet sortiment af runde, fyldige og aromatiske blandinger, der fuldender kaffenydelsen. Vores Coffeezone blandingerne har en meget høj kvalitet, der vil tilfredsstille selv den mest kritiske kaffenyder.

Vi glæder os til at gi’ dig en kaffeoplevelse udover det sædvanlige! Du er velkommen til at bestille kaffeprøver, så du kan smage forskellen.

Hos Eden Springs har vi et af Danmarks største udvalg af automater til kaffe, kakao etc. Hos Eden Springs skræddersyr vi en unik løsning som passer til dig og din virksomhed. Eden Springs er en erfaren spiller på banen – med over 25 års erfaring i branchen er vi rustet til at give dig professionel og kompetent vejledning, når du skal vælge din virksomheds kaffeløsning.

Udover at tilbyde dig de bedste og mest optimale løsninger og smagsoplevelser, er vi en gruppe ildsjæle både i administrationen samt salgs- og serviceafdelingen, som konstant bestræber os på at yde dig 100% service – og gerne lidt ekstra.