Skip to main content
Home
5

EDEN FRESH - KAFFEAUTOMATER

KAFFEAUTOMATER TIL FRISKBRYGGET KAFFE

 

DU VIL ELSKE VORES FRISKRISTEDE BØNNER

Gratis vandkøler til nye kaffemaskinekunder!

Pris forespørgelse

Kontakt os

• En Eden Fresh kaffeautomat til kontor bruger friskmalede, ristede bønner til at skabe den perfekte kaffearoma!

• Vi tilbyder et stort udvalg af ristede bønner. Dine medarbejdere og kunder kan nye en frisk italiensk espresso, latte eller cappuchino med stort velbehag.

• Vore kaffeautomater kommer fra førende producenter såsom Animo, Saeco og Wittenborg for at levere den perfekte kaffe til din kontorstørrelse og dit budget.

• Alle vores kaffeautomater er nemme at vedligeholde. 

Kaffeautomater - 8 Produkter

Kaffemaskine WMF 1500 S

Kaffemaskine WMF 1500 S

WMF 1500 S er en videreudvikling af WMF Presto/1400, som er en af de mest populære kaffemaskiner på markedet. WMF1500 S giver dig perfekte kaffespecialiteter og varm chokolade.

Se mere
Kaffemaskine Animo OptiFresh Bean

Kaffemaskine Animo OptiFresh Bean 3 NG

Animo OptiFresh Bean 3 NG er en kaffemaskine til hele bønner til alle, der foretrækker at deres kaffe bliver brygget på friske bønner. Den er ideel til store og mellemstore virksomheder.

Se mere
Kaffemaskine Wittenborg FB 7100 B2C

Kaffemaskine Wittenborg FB 7100 B2C

Wittenborg FB 7100 B2C serverer drikke af høj kvalitet og med sit klassiske skandinaviske design og moderne indtryk passer denne automat overalt. FB 7100 B2C er 100 % CO2 neutral kaffemaskine.

Se mere
Kaffemaskine Wittenborg FB 7100 friskbryg

Kaffemaskine Wittenborg FB 7100 friskbryg

Wittenborg 7100 friskbrygmodellen tilbyder et stort udvalg og er meget brugervenlig. Det er den naturlige løsning hvis du lægger vægt på alsidighed. FB 7100 er 100 % CO2 neutral kaffemaskine.

Se mere
Espressomaskine WMF 1200 S

Espressomaskine WMF 1200 S

WMF 1200 S er en fuldautomatisk espressomaskine af højeste kvalitet, som er velegnet til små eller mellemstore virksomheder. Mulighed for frisk mælk som tilbehør.

Se mere