Kaffemaskine og kildevandskøler i en pakke

NYD DINE PAUSER - GRATIS VANDKØLER TIL NYE KAFFEMASKINEKUNDER!

Kaffepauser og afslappende stunder hjælper med at forhindre træthed og stress i løbet af arbejdsdagen. Undersøgelser har vist, at mennesker kan udføre arbejde, der kræver koncentration i 45 til 60 minutter uden afbrydelse. Pauser i løbet af arbejdsdagen er derfor vigtige for trivsel og effektivitet dagen igennem. 

Kaffemaskinerne fra Eden Springs skaber caféstemning på kontoret! Uanset om I har behov for kaffemaskiner, kolbebryggere eller kaffeprodukter, finder I med garanti en løsning, der passer til jeres behov, i vores udvalg. Se vores kaffemaskiner, klik her.

Vi giver nu vores nye kaffemaskinekunder en kildevandskøler med i købet!* 

* Vi tilbyder gratis leje af en standard kildevandskøler i kombination med Animo kaffemaskine. Kildevand i 18,9 liters flasker debiteres efter forbrug. Tilbuddet gælder kun nye kunder på kaffemaskiner og vandkølere. 

Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig inden for 24 timer (på hverdage).

 

Et af vores initiativer til kulstofreduktion, og det som har den største indvirkning, er vores genbrug af flasker. Flaskerne kan genbruges op til 50 gange, før de recirkuleres.

Ledende inden for klimatiltag. Eden Springs hjælper tusindvis af europæiske kunder med at træffe foranstaltninger mod klimaforandringerne, ved hjælp af vores CarbonNeutral®-program.

Rainforest Alliance er en amerikansk miljøorganisation, der arbejder for at bevare dyreliv og miljø i verdens regnskove og for at sikre biologiske systemer og bæredygtig udvikling.