Nedenfor er en liste over ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke har fundet svar på dit spørgsmål, kan du kontakte kundeservice ved at ringe 80 30 40 40 eller sende en e-mail til info@edensprings.dk eller ved at udfylde formularen til højre.

Nogle vandkølere larmer, når de varmer eller køler. Det er normalt og stopper efter kort tid. 

Tøm og rens drypbakken regelmæssigt for at undgå dårlig lugt. 

Vent indtil vandet er afkølet/opvarmet ordenligt. Hvis køleren er blevet rengjort for nylig, kan der være en forskel i smag. Dette er ikke skadeligt – skyl hanerne ved at lade vandet løbe eller vent et øjeblik. 

Sørg for at stikket bag på køleren er tændt. 

Den forseglede ventil har løsnet sig fra låget. Her skal du ikke foretage dig noget. Vandet er ikke beskadiget. Mens vandbeholderen sidder på køleren, er den stadig forseglet af prøvehovedmekanismen. Løft ikke vandbeholderen, før den er tom, idet vandet ellers løber ud.
Det beskyttende klistermærke har skubbet sig ind i vandbeholderen. Husk at fjerne klistermærket.

Udskift vandbeholderen hvis den er tom. Det kan være en luftblokering. Løft beholderen af køleren og sæt den på plads igen. Udfør denne fremgangsmåde 2-3 gange 

Kontrollér om drypbakken skal tømmes. Fjern vandbeholderen fra køleren og markér den som defekt. Kontrollér om vandbeholderen lakker eller er revnet. Vandbeholderen erstattes gratis ved næste levering. Sæt en ny vandbeholder pa kildevandskøleren.

Kontrollér at køleren er sat til, og at stikkontakten er tændt. Hvis køleren lige er blevet brugt meget, så lad den stå i 15 minutter for at køle ned igen. Sæt evt. et andet elektrisk apparat i samme stik for, at kontrollere, om der er strøm. Hvis der er strøm, så skift sikringen i kildevandskølerens stik.
Kontrollér termostaten bag på køleren og justér den for at sænke temperaturen.