Vand til virksomheder

Vi stiller al vores viden og ekspertise til din tjeneste

Vi elsker vand, og dette er noget, vi har lavet i mere end 20 år i hele Europa. Vand er den mest naturlige kilde til sundhed og vitalitet i din virksomhed. Ved at tilbyde dine medarbejdere vand, hjælper du dem med at være aktive og bevare fokus hele dagen igennem.
I de sidste tyve år har vi hos Eden Springs forbedret produktiviteten og velværet for mere end 800.0000 europæiske virksomheder og deres ansatte ved at levere de fineste drikkevandsløsninger.
Med flere lagre, mere leveringspersonale og flere kunder end nogen anden virksomhed, er Eden Springs officielt den førende leverandør af vandkølere i Europa. Vores vandløsninger inkluderer et bredt udvalg af kildevandskølere, filtreringssystemer og sportsflasker.
Hav tillid til den europæiske leder på markedet, hav tillid til Eden Springs!

Vandkølere med naturligt kildevand til virksomhede

Edens kildevandskølere er den ideelle løsning til rent og sundt vand til alle dine medarbejdere og gæster. De er meget nemme at bruge og skal kun bruge en stikkontakt. Eden tilbyder et udvalg af forskellige modeller af vandkølere, der perfekt tilpasser sig arbejdsmiljøet. Du kan nyde vandet ved stuetemperatur, koldt, varmt eller kulsyreholdigt afhængigt af vandkølermodellen.

Få mere at vide
Water filtration for offices

Vandkølere til kontorerne

Hvis der er noget, der forhindrer dig i at nyde vores naturlige kildevand, og du har adgang til postevand, er vores drikkevandskølere den perfekte løsning.

Få mere at vide
Water accessories

Tilbehør

Gør din Eden-oplevelse komplet med al det tilbehør, du har brug for som eksempelvis glas, stativer ...

Få mere at vide

Distribution og tjenester

Eden er meget mere end en vandleveringsvirksomhed, det er en servicevirksomhed. Hos os får du al den støtte, du behøver som kunde. Det kan eksempelvis være reparationsservice, regelmæssige leveringer, fakturakopier ...

Se vores servicer