Vattenkylare till företag

Vandkølere med filter til jeres kontor

Foretrækker du filtreret vand af en høj kvalitet fra vandforsyningen?
Lige nu får du 20% rabat!
Ubegrænset, velsmagende vand
Den mest omkostningseffektive løsning
Professionel installation og service
20% rabat på Hi-Class

Hi-Class - Design af høj kvalitet!

Koldt/tempereret/varmt/kulsyret vand!
Vandet afkøles hygiejnisk via afkølingstanken
med afkølerens vandfilter,for maksimal hygiejne
20% rabat på Unlimited

Unlimited - Eksklusivt ved Eden

Varmt, koldt, tempereret
eller kulsyreholdigt vand!
OASIS® green filter med minimal miljøpåvirkning

Filtreringssystem af høj kvalitet

Vandautomatens filtrer fjerner partikler og skadelige elementer der stammer fra rørene samt klor, bakterier, skidt og lugte.

Ubegrænset, velsmagende vand efter behov

Med en filterkøler kan du nyde frisk vand når som helst på dagen uden behov for flasker. Vandet kommer direkte fra vandledningen og filtreres. Ideel til højt forbrug.

Kundeservice

Vi står til din rådighed, når du har brug for os, og derfor er der mange forskellige måder at kontakte os på. Du kan kontakte os via telefon og e-mail. Hvordan kan vi hjælpe dig?

BIO pappkopper

Da vi er interesseret i miljøet, har vi nu udviklet vores egne brudelige papkopper, der minimerer din miljøpåvirkning. Disse kopper er 100% bionedbrydeligt og komposterbare. Ved at vælge Edens produkter styrker du din virksomheds miljøprofil.

Filter
Tilslutning til ledningsvandet
Kundeservice
Tilbehør
Filterkylare

Drikkevandskølere

Har din arbejdsplads brug for adgang til ubegrænset, velsmagende vand efter behov? I så fald er drikkevandskølere, der er direkte forbundet til vandforsyningen den perfekte løsning. Vores vandkølere tilbyder dig vand af højeste kvalitet, der altid er tilgængeligt og til en fast pris.

Vandkølerens filtrer fjerner partikler og skadelige elementer der stammer fra rørene, samt klor, bakterier, skidt og lugte. De leverer vand, der næsten smager som kildevand med garanti for den samme kvalitet. Edens vandkølere kan købes eller lejes.