Drikkevandskølere med filter
Kalix fra kun 149 dkk pr måned!
Ubegrænset, velsmagende vand
Enkelt design, let at bruge
Professionel installation og service

Her et udvalg af kunder vi servicerer i dag

Fra kun 149,- pr. mdr

Kalix - vores bestseller!

Drikkevandskølere af høj kvalitet
Trykknap til vanddispenser
Nem tilgang til forfriskende vand

Filtreringssystem af høj kvalitet

Vandautomatens filtrer fjerner partikler og skadelige elementer der stammer fra rørene samt klor, bakterier, skidt og lugte.

Ubegrænset, velsmagende vand efter behov

Med en filterkøler kan du nyde frisk vand når som helst på dagen uden behov for flasker. Vandet kommer direkte fra vandledningen og filtreres. Ideel til højt forbrug.

Kundeservice

Vi står til din rådighed, når du har brug for os, og derfor er der mange forskellige måder at kontakte os på. Du kan kontakte os via telefon og e-mail. Hvordan kan vi hjælpe dig?

BIO pappkopper

Da vi er interesseret i miljøet, har vi nu udviklet vores egne brudelige papkopper, der minimerer din miljøpåvirkning. Disse kopper er 100% bionedbrydeligt og komposterbare. Ved at vælge Edens produkter styrker du din virksomheds miljøprofil.

Filter
Tilslutning til ledningsvandet
Kundeservice
Tilbehør
Hvorfor købe eller leje drikkevandskølere med filter?

Hvorfor købe eller leje drikkevandskølere med filter?

Hos Eden Springs tilbyder vi dig kilder af filtreret vand, som er direkte forbundet til vandforsyningen i bygningen. Takket været filtreringssystemet, vil du nyde rent vand, som er velegnet til indtagelse. Ved at købe eller at leje en vanddispenser med Eden Springs får du:

  • En meget nem og simpel installering, som gennemføres af vores teknikere.
  • Rent vand i høj kvalitet, når som helst.
  • Ubegrænset vand uden behov for at købe udskiftninger.
  • Maksimal kontrol af vandudgifter på kontoret.
Kontakt os
Renset drikkevand

Renset drikkevand

Hvis du har en direkte forbindelse til en vandkilde i din bygning, kan du rense dette vand takket været Eden Springs, så du kan nyde en sund drikkevare i høj kvalitet. Vores vanddispensere med filtreret vand er direkte tilsluttet til strømforsyningen og det er den ideelle løsning til de virksomheder, som ønsker at have mulighed for at drikke kvalitetsvand, når som helst.

Kontakt os
Miljømæssig indflydelse på en drikkevandskølere med filter

Miljømæssig indflydelse på en drikkevandskølere med filter

Vi er en virksomhed, som går meget op i miljøet, og derfor har vi et CO2-neutralt certifikat; derudover arbejder vi med naturlige og lokale kilder, for at tilbyde en lokal forretning og at reducere C02-udslip. Vores vanddispensere, som vi installerer, er genanvendelige og de kan genbruges, og dermed undgår vi produktion af plastik.

Produkter

Produkter

Hos Eden Springs tilbyder vi dig et bredt udvalg af produkter for at du kan vælge hvilken tilpasser sig bedst dine behov.