VI BRÆNDER FOR GO’ KAFFE!

For at lave god kaffe kræves både videnskab og lidenskab. Hos Eden Springs har vi en passioneret lidenskab for god kaffe og god smag.

Derfor får vi ristet vore egne blandinger hos nogle af de bedste risterier i Danmark. Sammen med vore risterier har vi produktudviklet på udvalgte kaffesorter og ristemetoder. Resultatet er blevet et komplet sortiment af runde, fyldige og aromatiske blandinger, der fuldender kaffenydelsen. Vores Coffeezone blandingerne har en meget høj kvalitet, der vil tilfredsstille selv den mest kritiske kaffenyder.

Vi glæder os til at gi’ dig en kaffeoplevelse udover det sædvanlige! Du er velkommen til at bestille kaffeprøver, så du kan smage forskellen.

Hos Eden Springs har vi et af Danmarks største udvalg af automater til kaffe, kakao etc. Hos Eden Springs skræddersyr vi en unik løsning som passer til dig og din virksomhed. Eden Springs er en erfaren spiller på banen – med over 25 års erfaring i branchen er vi rustet til at give dig professionel og kompetent vejledning, når du skal vælge din virksomheds kaffeløsning.

Udover at tilbyde dig de bedste og mest optimale løsninger og smagsoplevelser, er vi en gruppe ildsjæle både i administrationen samt salgs- og serviceafdelingen, som konstant bestræber os på at yde dig 100% service – og gerne lidt ekstra.

Kaffetype

I dag har vi mange variationer af kaffe. Der findes over 100 forskellige typer, der dyrkes kommercielt. Hovedparten af denne kaffe kan deles op i to kategorier: Kaffe Arabica og Kaffe Robusta.

Arabica

Arabicaen, der dyrkes i højere områder og kræver den mest omhyggelige pleje af de to, er den bedste kaffe af de to typer.

Det skyldes dens højere indhold af smag og aroma. Størstedelen af alle Coffeezone’s kaffeblandinger består af 100% Arabica kaffe.

Robusta, som dyrkes i de lave områder, bruges normalt som fyld for at reducere kostprisen på kaffe. Arabica er dyrere og bedre, mens Robusta er billig og ikke så rig på smag og aroma.

Her må vi pointere det logiske. Den gode kvalitet koster, og når vi taler kaffe, som alt andet vi indtager, er det værd at betale prisen for at få det bedste produkt.

Certificeret kaffe

En forskel, der kan mærkes. 

Rainforest Alliance er en amerikansk miljøorganisation, der arbejder for at bevare dyreliv og miljø i verdens regnskove og for at sikre biologiske systemer og bæredygtig udvikling. Foreningen Rainforest Alliance arbejder også for at fremme forholdene for arbejdere og deres lokalsamfund.

 

Fairtrade er en international mærkningsordning, der arbejder for, at bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande får en mere fair indtægt og bedre arbejdsvilkår. Samtidig tages der hensyn til miljøet i produktionen. Vælg Fairtrade, og vær med til at forandre verden. Et indkøb ad gangen.

 

Økologi er når der er plads til at dyrke naturlig adfærd Landbrug uden GMO.  Økologisk produktion er at udnytte jordens ressourcer, men samtidigt at genbruge næringsstoffer og tilføre jorden det, man har taget fra den. Økologiske metoder kan hjælpe fattige bønder i Afrika, Asien og Sydamerika til at producere mere mad og tjene flere penge. Derfor er det til fordel for bønderne, når der er et økologi-mærke på din kaffe

Velkommen til vores Kundezone

Som kunde hos Eden Springs kan du døgnet rundt bestille varer på Kundezonen. På Kundezonen får du din egen Favoritliste så det er nemt og overskueligt at bestille varer hver gang. Derudover har du selvfølgelig også mulighed for at bestille andre varer fra vores store sortiment af kaffe, te, varme & kolde drikke, engangsartikler etc.  Når du bestiller dine varer inden kl.10.00 bliver ordren sendt afsted samme dag og du har dine varer indenfor 2 hverdage. Cirka 90% af vores ordrer kommer ud allerede dagen efter. Når du bestiller varer på Kundezonen optjener du point som du kan bruge i vores Gavezone. I Gavezonen kan du blandt andet bestille søde sager, biografbilletter og gavekort til diverse restaurantbesøg og hotelphold.

Vi glæder os til at betjene dig på Kundezonen!