Vi sørger for væske og energi til Danmark & Europa

Om os
Eden Springs er Europas førende leverandør af vand- og kaffeløsninger til arbejdspladser.

Alle kontorer har brug for vand og kaffe til deres ansatte, kunder og gæster, fordi vand og kaffe udgør 80 % af drikkevareforbruget på arbejdet. 

Eden er en one-stop shop for drikkevareløsninger til kontorer. 

Vand fra Eden
Vi har et bredt udvalg af kildevandskølere, drikkevandskølere til postevand og små vandflasker, som opfylder ethvert drikkevandsbehov på arbejdet.
Hvert år forsyner vi Europa med…  

 • 800 millioner liter vand til
 • 1 million tørstige virksomheder og private hjem i 
 • 18 lande.

Kaffe fra Eden
Vi leverer kaffe til alle typer virksomheder. Vi tilbyder et bredt udvalg af kaffemaskiner og affebønner, malet kaffe, kaffekapsler og instant kaffe. Vi skræddersyr vores tilbud til alle kunder - uanset størrelse og kaffepræferencer. Vores leverandører omfatter førende mærker som Gevalia, Molinari, Lavazza og BKI.

Vores vision er at være din foretrukne leverandør af vand og kaffe

Vores vision

Følgende værdier danner grundlag for Edens virksomhedskultur, som er ledestjernen for vores adfærd - internt og eksternt.

 • Vi bekymrer os om:
  • alle aspekter af dit behov for vand- og kaffeløsninger på arbejdspladsen, og det er vores mission at levere problemfri service, uanset hvornår du har brug for det. 
  • vores kunder, miljøet og mennesker nært og fjernt, vi driver virksomhed på et etisk og ansvarligt grundlag.   
  • vores medarbejdere, og det er vores ambition at være A Great Place to Work®.
 • Passion for kvalitet: Vi fokuserer på at levere produkter af højeste kvalitet og samarbejder med anerkendte leverandører og foreninger.
 • Velbefindende: Vi anvender kun produkter og fremgangsmåder, der sikrer en sund og produktiv livsstil både på din og vores arbejdsplads.
 • Lederskab: Vi bestræber os på at understøtte og påvise vores position som en ansvarlig leder inden for levering af vand- og kaffeløsninger overalt i Europa. 

Eden springs er nu co2 neutral i hele Europa

Efter næsten 10 års dedikeret bæredygtighedsindsats besluttede Eden Springs i 2018 som europæisk markedsleder inden for vanddistribution for kontorer, at gå et skridt videre for at blive Europas største certificerede CarbonNeutral vand- og kaffetjenesteselskab. Derudover er vores produkter certificeret CarbonNeutral, sammen med deres brug for det første år.

Kort sagt betyder det, at hver eneste aktivitet og hver enkelt operation, fra vores medarbejdere, når de forlader deres hjem for at komme til arbejde, til vores leveringsaktivitet for hele distributionen, har ingen indvirkning på CO2-emissionerne.

Læs mere

Vi yder noget en indsats – både lokalt og globalt

Vi støtter organisationer, som gør en forskel for helbred og velbefindende hos mennesker og i samfundet. Vi måler virkningen af vores donationer, så vi kan levere reelle forandringer og ikke blot sætte kryds i et felt.

Lokalsamfundet

Det er et højt prioriteret område at give noget tilbage til de samfund, hvor vi driver virksomhed, ikke mindst til mennesker, der har behov for det.

Vi bidrager på en lang række områder, fx yder vi økonomisk støtte til lokal velgørenhed og gratis drikkevand ved indsamlinger og sportsbegivenheder. Disse projekter kan indebære at bistå gymnastikforeninger, sponsering af hjælpeorganisationer eller for eksempel støtte til opførelse af skoler.

International velgørenhed

Vi bekymrer os også om mennesker i mindre priviligerede områder end vores eget. Vi støtter samfund, som mangler frisk, sundt drikkevand, og hvor børn ikke altid har adgang til uddannelse.

Gennem People Help People – One World yder vi bidrag til drikkevandsprojekter, boliger, grundlæggende sundhedssystemer og uddannelse i Centralafrika. 

1 million kunder stoler på vores ekspertise

Med mere end 20 års erfaring har vi sørget for nødvendige ingredienser til din organisation og dine ansatte - velsmagende vand, kaffe af høj kvalitet og service, du kan stole på.  Over 1 million kunder overalt i Europa har tillid til vores levering af vand- og kaffeløsninger til hjem og arbejdsplads.

Eksperter i produkter

Hos Eden er kvaliteten af vores vand altafgørende, uanset om vandet er tappet fra en af vores omhyggeligt udvalgte kilder eller filtreret fra din vandforsyning.

Vi udfører strenge tests efter ISO-kvalitetsstandarder for at sikre, at vandet er hygiejnisk og opfylder alle lokale lovkrav og EU-direktiver.

Vores kaffe og kaffemaskiner udvælges omhyggeligt blandt de bedste mærker og markedsledende producenter. 

Eksperter i fremragende service

Vi er overbeviste om, at den bedste service, vi kan levere til dig, er at forstå dine bekymringer og forsøge at komme dem i forkøbet. 

At lytte til vores kunder har første prioritet. Derfor prøver vi at levere valuta for pengene - høj kvalitet, men til en fornuftig pris. Vi ved, at du ikke bryder dig om følelsen af at betale for meget.

Vores 5 kundeløfter skal sikre, at du får den service, du forventer - hele dagen, hver dag.

 1. Hurtig installering af udstyr 
 2. Tilfredshed med vores produkter
 3. Hygiejne på højeste niveau
 4. Levering til tiden 
 5. Hurtig løsning af tekniske problemer.

Kontakt os med feedback eller spørgsmål! Vi vil rigtig gerne tale med dig.

Læs mere!
Eksperter i velbefindende

Du bekymrer dig om dine ansattes velbefindende, når de er på arbejde. Det gør vi også! 

I løbet af de sidste 20 år har vi forbedret millioner af medarbejderes og kunders sundhed og velbefindende ved at levere de bedste drikkevands- og kaffeløsninger.  

Vidste du, at når du hjælper dine medarbejdere med at opretholde væskebalancen med sundt drikkevand, vælger du en af de billigste veje til en sundere og mere produktiv virksomhed? Drikkevand af høj kvalitet forbedrer velbefindendet ved at begrænse risikoen for kronisk sygdom, mindske sundhedsudgifterne og styrke moralen.  

Dejlig friskbrygget kaffe på arbejdspladsen til glæde og gavn for ansatte og kunder. De værdsætter det, og det styrker deres loyalitet. Kaffe er også kendt for at give energi og dermed forbedre produktiviteten.

Læs mere om velbefindende på arbejdspladsen på vores blog!

Læs mere!

Certificering - vores akkrediteringer

Certificering - vores akkrediteringer

Eden er et fremstående medlem af Watercoolers Europe og forskellige regionale og lokale vandkvalitetsorganisationer, bl.a. NWCA (Nordic Water Cooler Association).

Alle vores produkter er certificeret som 100% carbonneutrale af Carbon Neutral Company.

 

Læs mere

Stillinger hos Eden

Stillinger hos Eden

Eden Springs er Europas førende leverandør af vand og kaffe med over 20 års erfaring inden for servicering af kontorer og private hjem. Kunderne er kernen i vores arbejde, og fuld kundetilfredshed hos hver eneste af dem er vores ambition.  

Åbenhed, samarbejde, entusiasme og stræben efter perfekt service - det finder du hos Eden.

Vi støtter medarbejdudviklingen gennem videreuddannelse, træning på jobbet og karrierefremmende initiativer i virksomheden.

Vi værdsætter medarbejdere, der går ind for teamwork, tager initiativer og kan arbejde selvstændigt i et iværksættermiljø. Hvis du deler vores ambitioner og ønsker at være en del af Eden Aventure, vil vi meget gerne høre fra dig. Tag et kig på vores stillingsopslag, eller send os en uopfordret ansøgning.

Læs mere

Del af Cott Corporation

Siden 2016 er Eden Springs en del af Cott Corporation (NYSE:COT; TSX:BCB), et diversificeret drikkevandsfirma med den største volumebaserede tilstedeværelse i Nordamerika og  Europa, som et leveringsfirma af vandflasker til private og virksomheder, førende indenfor kaffebrygning og blanding af iste for U.S fødevareindustrien, og en af verdens største producenter  af drikkevarer på vegne af detailhandlere, brandejere og distributører.
 
Cott´s platform opnår 2.3 millioner kunder og leveringer mellem Nordamerika og Europa, med støtte fra strategisk placerede salgs- og distributionsfaciliteter og kørsel, såvel som grossister og distributører. Dette gør det muligt for gruppen at servicere firmaer, virksomheder, restaurantkæder, hoteller, små og store detailhandlere og sundhedsfaciliteter på en effektiv måde. For yderligere information se: www.cott.com
 
For yderligere information af Cott’s Code of Conduct, klik her.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Edens verden? Læs vores pressemeddelser, følg vores blog, registere dig til vores nyhedsbrev, således at du kan blive opdateret omkring alt indenfor vand, kaffe og dit velbefindende på arbejsdspladsen.

 • Varme nyheder inden for kaffe & vand

  Interesseret i hvad der sker ved Eden Springs? Læs vores pressemeddelser her
 • Kilden til velbefindende - blog

  Kvik din arbejdsplads op, og hold dine kolleger til ilden med tips fra vores blog - Klik her!
 • Tilmeld dig Edens nyhedsbrev

  Igennem at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du info omkring vores kampagner og nyheder. Skriv dit e-mail adresse i feltet nederst.