Spred din oplevelse af velvære - anbefal en ven at benytte en af Edens services.

Som tak modtager du en fin gave når kontrakten underskrives!

Sådan virker det

arrow_right_alt

Anbefal en ven til at tage del af Edens produkter og få en god gave som tak når din ven har skrivet under kontrakten.

arrow_right_alt

Udfyld forespørgslen til højre og vi vil kontakte dig.

arrow_right_alt

Så snart den person eller virksomhed du har anbefalet bliver kontaktet af os og bliver kunde, modtager du den præmie du har valgt.

arrow_right_alt

Vælg en af vores fantastiske præmier! Se nedenfor, hvad de er.

  • 6 gratis dunke
  • SuperGavekort
  • 400 kr rabat

6 gratis dunke-18.9l vand

Kildevand fra Aqua d'or og Porla
 

Porla 

Djupbäckens kilde ligger lige nord for Laxå, midt mellem Stockholm og Gøteborg. Djupbäckens kildevand er en af flere kilder, der tilsammen udgjorde grundlaget for brøndtraditionen i Porla – i dag tappes vandet stadig under varemærket Porla, og netop fra Djupbäckens kilde. 

Aqua d’or 

For 2,5 mio. år siden begyndte det at blive koldt i Skandinavien, og store gletschere bredte sig fra de norske og svenske fjelde nedover Danmark. Gletscherne har rykket frem og smeltet tilbage over Fasterholt området flere gange, der har været dækket af op til 3 kilometer gletscheris. I de perioder, hvor gletscherne smeltede tilbage, udbredte der sig store åbne smeltevandssletter, hvor der aflejredes sand. Der var en lav, åben vegetation, ligesom i Grønland i dag, og mammutter gik i flokke og græssede langs smeltevandsfloderne. 

SuperGavekort

SuperPresentkort til en værdi af 500 kr

Et SuperGavekort giver dig frit valg blandt alle gavekort på gogift.com - mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

400 kr rabat på næste faktura

Når du vælger denne præmie, modtager du 400 kr. rabat på næste faktura.

Om Eden- Fører an på markedet med omsorg for miljøet

Vi gør alt, hvad vi kan for at beskytte miljøet. Vi er det eneste kulstofneutrale virksomhed i vores kategori på alle europæiske markeder.

Alle vores aktiviteter i Europa drives af 100% vedvarende energi, hvilket reducerer vores indflydelse ved at optimere vores ruter, genbruge vores flasker og genbrug.