Vandmaskiner til kontor

Vandmaskiner til kontor

All vår kunnskap og ekspertise til din tjeneste
Lige nu får du 20% rabat!
Friskt vand på arbejdspladsen
Professionel installation og service
Stort udvalg
20% rabat på alle vores vandmaskiner

Den rigtige løsning til dig

Gratis rådgivning om vanddispenser
Professionel installation og service
Friskt vand på arbejdspladsen
Vandmaskiner uden forpligtelser!

Vores mest fleksible aftale

Ingen bindingstid
Ingen opsigelsesfrist
Service inkluderet

Kildevand fra Aqua D'or og Porla

Vi bruger kun kildevand af høj kvalitet fra lokale kilder. Djupbäckens kilde ligger lige nord for Laxå, midt mellem Stockholm og Gøteborg. Djupbäckens kildevand er en af flere kilder, der tilsammen udgjorde grundlaget for brøndtraditionen i Porla – i dag tappes vandet stadig under varemærket Porla, og netop fra Djupbäckens kilde. For 10.000 år siden ved istidens afslutning smeltede de sidste gletschere, helt væk fra det danske område og det er formentlig i den forbindelse, at vandet fra Aqua D’

Filtreringssystem af høj kvalitet

Vandautomatens filtrer fjerner partikler og skadelige elementer der stammer fra rørene samt klor, bakterier, skidt og lugte.

Kundeservice

Vi står til din rådighed, når du har brug for os, og derfor er der mange forskellige måder at kontakte os på. Du kan kontakte os via telefon og e-mail. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Virksomhedens sociale ansvar

Vi elsker miljøet og derfor passer vi på det dag efter dag i alt, hvad vi gør. Når du bliver kunde hos Eden, drikker du ikke bare vand, du gør det på en miljøvenlig måde. Tak, fordi du hjælper os med at passe på vores planet.

Kildevand
Filter
Kundeservice
Miljøet
Hvorfor en vandmaskine til kontor?

Hvorfor en vandmaskine til kontor?

Hos Eden tilbyder vi dig muligheden for at købe eller at leje vores dispensere. Vi tilpasser os til kundens behov for at tilbyde en perfekt vandløsning til dig. Vores dispensere tilbyder dig de følgende fordele:

  • Rent vand i høj kvalitet til dit kontor.
  • Fast pris til leje af dispenserne for altid at betale den samme mængde.
  • Forskellige drikke: koldt vand, varmt vand, danskvand
  • Vi tilbyder dig service med rengøring og vedligeholdelse.
  • Adapterede løsninger til din virksomhed: dispensere med flaskevand eller vandrensere tilsluttet til forsyningen.
  • Inkluder at drikke meget vand hver dag, som en del af dine sunde vaner i livet. Kontakt os nu for at modtage et detaljeret estimat uden kompromis.
Kontakt os!
Eden Springs, den bedste vandmaskine leverandør i Danmark

Eden Springs, den bedste vandmaskine leverandør i Danmark

Vores virksomheds mål er at distribuere rent vand i højt kvalitet til så mange mennesker som muligt. Det skyldes at vand er en livskilde og vigtigt for helbredet. Derfor byder vi hos Eden på en national tjeneste med distribuering, som dækker hele Danmark, samt en international tjeneste, som dækker de fleste lande i Europa. Faktisk er vi den førende europæiske distributør af vandautomater til virksomheder.

Vores forpligtelser rækker langt udover blot distribuering af vand. Vi tilbyder dig en integreret service, som starter med transporten til vedligeholdelse af vandautomaterne, hygiejne, og naturligvis også professionel og seriøs kundeservice.

Produkter

Produkter

Lej eller køb en vanddispenser, som tilpasser sig til dit kontors behov. Vores mål er at du ikke behøver at bekymre dig om helbredet eller vandindtag, det tager vi os af!

Kontakt os!