Vanddispenser til kontor

Vanddispenser til kontor

All vår kunnskap og ekspertise til din tjeneste
Lige nu får du 20% rabat!
Friskt vand på arbejdspladsen
Stort udvalg
Professionel installation og service
20% rabat på alle vores vanddispenser!

Den rigtige løsning til dig

Gratis rådgivning om vanddispenser
Professionel installation og service
Friskt vand på arbejdspladsen
Vanddispenser uden forpligtelser!

Vores mest fleksible aftale

Ingen bindingstid
Ingen opsigelsesfrist
Service inkluderet

Kildevand fra Aqua D'or og Porla

Vi bruger kun kildevand af høj kvalitet fra lokale kilder. Djupbäckens kilde ligger lige nord for Laxå, midt mellem Stockholm og Gøteborg. Djupbäckens kildevand er en af flere kilder, der tilsammen udgjorde grundlaget for brøndtraditionen i Porla – i dag tappes vandet stadig under varemærket Porla, og netop fra Djupbäckens kilde. For 10.000 år siden ved istidens afslutning smeltede de sidste gletschere, helt væk fra det danske område og det er formentlig i den forbindelse, at vandet fra Aqua D’

Filtreringssystem af høj kvalitet

Vanddispenserens filtrer fjerner partikler og skadelige elementer der stammer fra rørene samt klor, bakterier, skidt og lugte.

Kundeservice

Vi står til din rådighed, når du har brug for os, og derfor er der mange forskellige måder at kontakte os på. Du kan kontakte os via telefon og e-mail. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Virksomhedens sociale ansvar

Vi elsker miljøet og derfor passer vi på det dag efter dag i alt, hvad vi gør. Når du bliver kunde hos Eden, drikker du ikke bare vand, du gør det på en miljøvenlig måde. Tak, fordi du hjælper os med at passe på vores planet.

Kildevand
Filter
Kundeservice
Miljøet
Hvorfor en ‘vanddispenser til kontor’?

Hvorfor en ‘vanddispenser til kontor’?

Vanddispenseren til kontoret, som vi tilbyder dig hos Eden Springs, er en perfekt løsning til at medarbejderne kan nyde kvalitetsvand på arbejdspladsen. Hos Eden Springs tilbyder vi dig en komplet og professionel service med følgende fordele:

  • Rent vand til dit kontor: vores vanddispensere er karakteriserede ved at byde på demineraliseret vand af høj kvalitet.
  • En 100% professionel service: hos Eden servicerer vi virksomheder på integreret vis for at levere den bedste løsning til behov for vand på kontoret.
  • Hurtig installering: vi sørger for at installere vanddispenseren på dit kontor på nem vis uden at skabe besvær for din arbejdsgang.
  • National levering: vi arbejder over hele landet for at du kan regne med vores vanddispenser uden at din form for forretning har en betydning.
  • Beskyttelse af miljøet: at arbejde med Eden betyder at beskytte vores planet, i og med at vi bruger ressourcer på ansvarlig vis og lever op til miljøforpligtelser.  Vi har CO2-neutral certifikat, som vi udligner vores CO2-emissioner med.
Kontakt os!
Eden Springs, den bedste vanddispenser leverandør i DK

Eden Springs, den bedste vanddispenser leverandør i Danmark

Vi er den førende leder i Europa i levering af vanddispensere til virksomheder. Hvis dit kontor er i Danmark, kan du kontakte vores fordelingssystem. Vi arbejder over hele landet, og vi tilbyder en integreret service, som starter fra transporten, og går til vedligeholdelse, hygiejne og kundeservice.

Produkter

Produkter

Hos Eden Springs tilpasser vi os dit firmas behov. Derfor tilbyder vi dig forskellige produkter, for at du kan vælge dem, som passer bedst til dine behov.