Eden Springs annoncerer opkøb fra Nestlé Waters Direct

Efter overtagelsen vil Eden Springs’ kundegrundlag for installerede vand- og kaffeløsninger nå op på ca. 1MM. Det forventes at styrke Edens service niveau og udbud for kunder i hele Europa.

Eden Springs har bekræftet opkøbet af fem vandkølervirksomheder fra Nestlé Waters Direct (NWD), en division af Nestlé Waters. Handlen omfatter erhvervelsen af NWD-vandkølerfirmaer i fem europæiske lande. 

Eden Springs leverer allerede vand og kaffe til kontorer og virksomheder i 15 lande, og dette opkøb giver selskabet, som har hovedkontor i Schweiz, nye markeder i Tyskland, Rusland og Portugal og styrker deres nuværende position i Polen og Holland. NWD-købet vil øge Edens nuværende kundebase fra over 650.000 til cirka en million. Købet afspejler Eden Springs’ tillid til den nuværende og fremtidige vækst indenfor det europæiske vand- og kaffemarked og de ser handlen som en mulighed for at styrke deres position i leveringen af drikkeløsninger til kontorer. 

Chief executive officer hos Eden Springs, Raanan Zilberman, siger: "Købet af Nestlé Waters Direct er endnu en vigtig milepæl i realiseringen af Edens vision om at blive alle europæiske arbejdspladsers foretrukne leverandør af vand og kaffe. Det vil sætte skub i den fremtidige vækst og giver os mulighed for at ekspancere indenfor begge aktiviteter, både vand og kaffe. Det nye opkøb vil gøre Eden i stand til at forsætte investeringen i vores service niveau og produktinnovation til nuværende og fremtidige kunder i Europa." 

Eden Springs startede sin første vandforretning i 1997 og ekspanderede til Frankrig, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Polen og andre europæiske lande. I 2010 udvidede Eden sit udbud til også at omfatte kontorkaffeløsninger, så arbejdsgivere får en "one-stop-shop" for alle deres vand- og kaffeløsninger. En stærk servicekultur har hjulpet Eden til at opbygge en stor kundebase blandt kontorfirmaer, offentlige og små til mellemstore virksomheder i hele Europa. 

Zilberman fortsætter, "Hos Eden er vi stolte af at kunne betjene vores kunder med produkter, der er afgørende for deres medarbejderes trivsel og forbedre deres kundeoplevelse. Med dette opkøb er vi glade for og begejstrede over at kunne forpligte os til at fortsætte vores mission om at levere ny energi til europæiske arbejdspladser gennem friske og spændende vand- og kaffeløsninger." Købet er betinget af de sædvanlige myndighedsgodkendelser og andre godkendelser, og begge parter arbejder på at gennemføre transaktionen i de kommende måneder.