KVALITETSGARANTI

Vi opfylder alle EU-direktiver og lokale regler og kvalitetsstandarder for vand og udstyr.

Kvaliteten på vores vand er det vigtigste for os, uanset om den kommer fra en af vores omhyggeligt udvalgte kilder eller fra din vandforsyning.

Når vi taler om kildevand, udfører vores teknikere regelmæssige og strenge tests. Til vores kølere, der tilsluttes vandforsyningen, bruger vi filtre af højeste kvalitet fra vores partners Brita og Oasis Green Filters.

EDEN SPRINGS CERTIFIKATER

Vi er akkrediteret af alle vigtige brancheorganisationer:

WATERCOOLERS EUROPE

Vi er medlemmer af Watercoolers Europe (WE), som giver vejledning om sundhed og sikkerhed, der gælder for alle producenter og distributører af mineralvand i Norge. De udsteder internationale retningslinjer forerhvervslivet og sørger for lokale standarder, som ofte er strengere end disse retningslinjer. Medlemmer af WE spiller en vigtig rolle i at opretholde integriteten i erhverslivet og kvaliteten af produkterne. En af forudsætningerne for medlemskab af WE er, at vi tillader inspektioner uden varsel - det kan være alt fra kontrol af påfyldningsanlæggene, til eventuelle huller i asfalten på vores parkeingspladser. Vi overholder stadig alle betingelser i alle kategorier.

WATERCOOLERS EUROPE

EUROPEAN DRINKING WATER COOLER ASSOCIATION (EDWCA)

Vi er medlemmer af Point-of-Use Drinking Association, som lægger vægt på øget bevidsthed omkring drikkevand af god kvalitet.

EDWCA

NORDIC WATER COOLER ASSOCIATION (NWCA)

Vi er medlem af Nordic Water Cooler Association, der administrerer det nordiske markedet for kilde -og drikkevandskølere med instrukser og retningslinjer om resultaterne på lokalt plan.

NORDIC WATER COOLER ASSOCIATION (NWCA)

CARBONNEUTRAL® PRODUCT

Eden var den første i branchen, der fik sine produkter certificeret som CO2-neutral. Vi kan således tilbyde vores kunder CO2-neutrale kildevandskølere, drikkevandskølere og kaffemaskiner.

CARBONNEUTRAL® PRODUCT

CARBONNEUTRAL® ELECTRICITY USE

Edens virksomheder i hele Europa drives nu 100 % via grønne energikilder.

CARBONNEUTRAL® ELECTRICITY USE