Vandautomat til kontor

Vandautomat til kontor

Det fineste udvalg af vandkølere til virksomheder med den bedste service.
Lige nu Aquality med 20% rabat
En kildevandskøler - tre funktioner
Kildevand med kulsyre
Boblende øjeblikke til dine medarbejdere
Lige nu 20% rabat på alle vores vandkølere!

Den rigtige løsning til dig!

Gratis rådgivning om vandkølere
Professionel installation og service
Friskt vand på arbejdspladsen
Vand derhjemme - sikkert og nemt

Vand derhjemme - sikkert og nemt

Kildevand direkte til din dør
Levering direkte til døren
Ingen leveringsomkostninger
Vandkøler uden forpligtelser!

Vores mest fleksible aftale!

Ingen bindingstid
Ingen opsigelsesfrist
Service inkluderet

Kildevand fra Aqua D'or og Porla

Vi bruger kun kildevand af høj kvalitet fra lokale kilder. Djupbäckens kilde ligger lige nord for Laxå, midt mellem Stockholm og Gøteborg. Djupbäckens kildevand er en af flere kilder, der tilsammen udgjorde grundlaget for brøndtraditionen i Porla – i dag tappes vandet stadig under varemærket Porla, og netop fra Djupbäckens kilde. For 10.000 år siden ved istidens afslutning smeltede de sidste gletschere, helt væk fra det danske område og det er formentlig i den forbindelse, at vandet fra Aqua D’

Plastik-fodaftyk

Et af vores initiativer til kulstofreduktion, og det som har den største indvirkning, er vores genbrug af flasker. Flaskerne kan genbruges op til 50 gange, før de recirkuleres.

Kundeservice

Vi står til din rådighed, når du har brug for os, og derfor er der mange forskellige måder at kontakte os på. Du kan kontakte os via telefon og e-mail. Hvordan kan vi hjælpe dig?

BIO pappkopper

Da vi er interesseret i miljøet, har vi nu udviklet vores egne brudelige papkopper, der minimerer din miljøpåvirkning. Disse kopper er 100% bionedbrydeligt og komposterbare. Ved at vælge Edens produkter styrker du din virksomheds miljøprofil. Den ultimative Eden-løsning - 100% bionedbrydeligt og komposterbart. EDEN BIO er en 100% miljøvenlig papkrus belagt med en indre biopolymerbelægning lavet af majsstivelse, hvilket gør koppen vandtæt.

Kildevand
Flaskerne
Kundeservice
Vandkølertilbehør

Din løsning til kildevandskølere på kontoret

Vi tager os af alle aspekter og krav til vand på kontoret. Uanset om det er en hurtig installation eller en hel national levering, om vi skal betjene en lille virksomhed eller den store multinationale koncern, og uanset hvor du har dine kontorer, giver vi dig al den tekniske support, du har brug for. Eden vattenautomater kan købes eller lejes.