KARRIERE EDEN SPRINGS DANMARK

Job hos Eden

Vi leverer energi til millioner af mennesker både i deres hjem og på arbejdspladsen gennem vores vand- og kaffeløsninger.

Sammen med mere end 3.000 kolleger leverer vi en fremragende service til vores kunder i 18 lande overalt i Europa.

Hos Eden er ingen dag ens, dette giver mulighed for at have en reel indflydelse på vores forretning og vores karriere.

Grundlagt af en iværksætter, ønsker vi at have mennesker ved vores side, der behandler virksomheden som deres egen med omhu, ansvar og en masse kreativitet.

Vi er interesseret i vores personale og udvikler løbende igennem vores performance management system og tilbyder jobudvikling i henhold til alles potentiale og ønsker. Uanset om du er chauffør, finansekspert eller marketingmedarbejder, er du og dit bidrag værdifuldt for os.

Vi tilbyder en bred vifte af roller inden for distribution, kunde- og teknisk service, salg & marketing, finans og HR over hele Europa, så du kan styrke din karriere i et mangfoldigt, dynamisk og internationalt miljø.

Vores Eden bringer energi til at nyde et liv fuldt af vitalitet.

One Primo way

MEDARBEJDEROPLEVELSE

MÅLRETTET VIRKSOMHEDSKULTUR FOR AT FORBEDRE MEDARBEJDEROPLEVELSEN

Vi har udviklet en værdidrevet virksomhedskultur, der forbedrer hele medarbejderoplevelsen. Vores mål er at tiltrække og fastholde meget engagerede og motiverede medarbejdere, der lever op til vores formål og vores værdier i vores daglige møde med vores kunder, men også i samfundet. Vi bestræber os på at implementere en effektiv talentstrategi, der fokuserer på hele medarbejdercyklussen - fra onboarding til exit.

Læs mere om ONE PRIMOWAY

Arbejde med os!

Åben stilling i Danmark

DISTRIBUTIONSCHAUFFØR (C-kørekort)

Hvidovre

Vi leder netop nu efter en distributionschauffør med stort kørekort til vores venlige og kundeorienterede  operations team i Hvidovre. Som distributionschauffør i Eden Springs, vil du få en rolle, hvor du har en høj grad af selvstændighed og ansvar for din egen rute i det daglige. Dine hovedarbejdsopgaver er at levere kildevandsdunke, kaffeprodukter samt serviceopgaver til og for vores kunder på Sjælland og i Storkøbenhavn. Jobbet kan godt være krævende, med tunge løft, så en almindelig god fysik er et plus.  Kørekort til lastbil er et krav. Jobbet er en fuldtidsstilling og startdatoen er hurtigst muligt efter aftale.

Som distributionschauffør vil du dagligt møde vores kunder. Det er derfor vigtigt at du sætter en ære i at yde høj service og tænker kvalitet i alt hvad du laver. Dit høje serviceniveau og professionelle indstilling er med til at opbygge og vedligeholde det gode forhold til vores kunder. Du opfatter yderlige dig selv som værende flexibel, punktlig og istand til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine arbejdsopgaver. Du er udpræget teamplayer og hjælper gerne kollegaer, hvis det kræves af situationen. Du vil gerne bidrage positivt til holdet og samarbejdet mellem de forskellige afdelinger: Operations, Salg og Kundeservice.

Andre kvalifikationer:

  • Flydende dansk i skrift og tale
  • Kørekort minimum kategori C
  • Tidligere erfaring fra transport, distribution og service er at foretrække
  • Truckcertifikat (fordel men ikke et krav)
Vi tilbyder
  • Provision
  • Pensionsordning
  • Sundhedsforsikring
  • Feriefridage og fritvalgskonto
  • Et højt specialiseret team indenfor vand og kaffebranchen
Hvad kan vi tilbyde

Send dit CV og ansøgning til: hr.nordic@edensprings.com og skriv ”Distributionschauffør” på din mail.

Kom med os

Du kan altid sende en uopfordret ansøgning. Vi er altid interesserede i dygtige medarbejdere, der ønsker at slutte sig til succeshistorien om Eden!

Filerne skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: pdf doc.
Filerne skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: pdf doc docx.

Ved at klikke på knappen nedenfor, giver du samtykke til at Eden Springs Danmark AS behandler dine oplysninger til følgende formål: At give dig den information, du anmoder om gennem denne formular.

Dine data kan blive videregivet til andre virksomheder inden for Eden-gruppen og til dataprocessorer inden for og uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Overførsler uden for EØS er baseret på beslutninger om tilstrækkelighed eller standardkontraktbestemmelser vedtaget af Europa-Kommissionen.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ligesom du kan udøve din ret til adgang, samt dine rettigheder til berigtigelse, sletning, indsigelse, begrænsning af behandling og dataportabilitet ved at sende en meddelelse med kopi af dit nationale ID-kort eller et dokument, der beviser din identitet og angive din adresse til kommunikationsformål, til: GDPR@dk.edensprings.com

 Under alle omstændigheder kan yderligere oplysninger om databeskyttelse findes i vores fortrolighedspolitik på https://www.edensprings.dk/fortrolighedspolitik

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.