KARRIERE EDEN SPRINGS DANMARK

Job hos Eden

Vi leverer energi til millioner af mennesker både i deres hjem og på arbejdspladsen gennem vores vand- og kaffeløsninger.

Sammen med mere end 3.000 kolleger leverer vi en fremragende service til vores kunder i 18 lande overalt i Europa.

Hos Eden er ingen dag ens, dette giver mulighed for at have en reel indflydelse på vores forretning og vores karriere.

Grundlagt af en iværksætter, ønsker vi at have mennesker ved vores side, der behandler virksomheden som deres egen med omhu, ansvar og en masse kreativitet.

Vi er interesseret i vores personale og udvikler løbende igennem vores performance management system og tilbyder jobudvikling i henhold til alles potentiale og ønsker. Uanset om du er chauffør, finansekspert eller marketingmedarbejder, er du og dit bidrag værdifuldt for os.

Vi tilbyder en bred vifte af roller inden for distribution, kunde- og teknisk service, salg & marketing, finans og HR over hele Europa, så du kan styrke din karriere i et mangfoldigt, dynamisk og internationalt miljø.

Vores Eden bringer energi til at nyde et liv fuldt af vitalitet.

Kom med os

Du kan altid sende en uopfordret ansøgning. Vi er altid interesserede i dygtige medarbejdere, der ønsker at slutte sig til succeshistorien om Eden!

Filerne skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: pdf doc.
Filerne skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: pdf doc docx.

Ved at klikke på knappen nedenfor, giver du samtykke til at Eden Springs Danmark AS behandler dine oplysninger til følgende formål: At give dig den information, du anmoder om gennem denne formular.

Dine data kan blive videregivet til andre virksomheder inden for Eden-gruppen og til dataprocessorer inden for og uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Overførsler uden for EØS er baseret på beslutninger om tilstrækkelighed eller standardkontraktbestemmelser vedtaget af Europa-Kommissionen.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ligesom du kan udøve din ret til adgang, samt dine rettigheder til berigtigelse, sletning, indsigelse, begrænsning af behandling og dataportabilitet ved at sende en meddelelse med kopi af dit nationale ID-kort eller et dokument, der beviser din identitet og angive din adresse til kommunikationsformål, til: GDPR@dk.edensprings.com

 Under alle omstændigheder kan yderligere oplysninger om databeskyttelse findes i vores fortrolighedspolitik på https://www.edensprings.dk/fortrolighedspolitik

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.