People@ Eden

For og med mennesker sigter vi mod at gøre en positiv forskel i verden.
KARRIERE EDEN SPRINGS DANMARK

Job hos Eden

Eden Springs er Europas førende leverandør af vand og kaffe med over 20 års erfaring inden for servicering af B2B markedet. Kunderne er kernen i vores arbejde, og fuld kundetilfredshed hos hver eneste af dem er vores ambition. 

Åbenhed, samarbejde, entusiasme og stræben efter perfekt service - det finder du hos Eden. 

Vores medarbejdere er meget vigtige for os. Vi støtter medarbejdudviklingen gennem videreuddannelse, træning på jobbet og karrierefremmende initiativer i virksomheden.

Vi værdsætter medarbejdere, der går ind for teamwork, tager initiativer og kan arbejde selvstændigt i et iværksættermiljø.

Hvis du deler vores ambitioner og ønsker at være en del af Eden Adventure, vil vi meget gerne hø

Edens værdier

Vores værdier hos Eden afspejler vores inderste væsen og vores ambitioner for fremtiden.
De er retningslinjer for vores adfærd, vores samspil i virksomheden, vores beslutninger og vores forhold til kunderne, leverandørerne og de fællesskaber, vi driver virksomhed i.
Værdierne inspirerer os til fremskridt og til at bidrage til en succesrig fremtid, og vi håber, du også ønsker at tage vores overbevisninger og værdier til dig.

Læs om vores værdier her

Arbejde med os!

Åben stilling i Danmark

SERVICETEKNIKER

Jylland

Vi har forrygende travlt og har brug for endnu en tekniker til, at servicere vores kunders kaffe- og vandløsninger i Jylland. Som Servicetekniker skal du være selvstændig, have teknisk flair samt være løsningsorienteret. Du skal være social og formå at sætte kunden i centrum. Du skal  kunne skabe gode relationer med både dine kollegaer og ikke mindst vores kunder.

Stillingen er på fuldtid med start snarest muligt.

Vi har forrygende travlt og har brug for endnu en tekniker til, at servicere vores kunders kaffe- og vandløsninger i Jylland. Som Servicetekniker skal du være selvstændig, have teknisk flair samt være løsningsorienteret. Du skal være social og formå at sætte kunden i centrum. Du skal  kunne skabe gode relationer med både dine kollegaer og ikke mindst vores kunder.

Stillingen er på fuldtid med start snarest muligt.

Ansvar
  • Fejlfinding samt fejlretning på vores kaffe- og vandløsninger
  • Vedligehold og service
  • Montering af nye løsninger

Du kommer til have dit udgangspunkt fra vores afdeling i Arden, men da vi har kunder i hele landet kan der også være brug for, enkelte rejsedage i Danmark.

Kvalifikationer

Som servicetekniker skal du være selvstændig, du skal kunne lide at tage ansvar og trives med et højt arbejdstempo. I måden du møder vores kunder på, skal du være social, have en god kundekontakt og kunne skabe relationer. Du skal have have erhvervsefaring, gerne fra lignede stilling, være flydende i dansk i tale og skrift, og som minimum have B kørekort.
 

Hvad kan vi tilbyde:

Du bliver en del af en landsdækkende serviceafdeling med et arbejdsmiljø, hvor der altid sker noget og hvor egne ideer og tiltag hilses velkommen.

  • Et udfordrende og spændende job
  • Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer i hele landet.
  • At være en del af en ambitiøs virksomhed
  • Pensionsordning

Indsend din ansøgning til hr.nordic@edensprings.com og marker ansøgningen ”Tekniker Danmark”.

Kom med os

Du kan altid sende en uopfordret ansøgning. Vi er altid interesserede i dygtige medarbejdere, der ønsker at slutte sig til succeshistorien om Eden!

Filerne skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: pdf doc.
Filerne skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: pdf doc docx.

Ved at klikke på knappen nedenfor, giver du samtykke til at Eden Springs Danmark AS behandler dine oplysninger til følgende formål: At give dig den information, du anmoder om gennem denne formular.

Dine data kan blive videregivet til andre virksomheder inden for Eden-gruppen og til dataprocessorer inden for og uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Overførsler uden for EØS er baseret på beslutninger om tilstrækkelighed eller standardkontraktbestemmelser vedtaget af Europa-Kommissionen.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ligesom du kan udøve din ret til adgang, samt dine rettigheder til berigtigelse, sletning, indsigelse, begrænsning af behandling og dataportabilitet ved at sende en meddelelse med kopi af dit nationale ID-kort eller et dokument, der beviser din identitet og angive din adresse til kommunikationsformål, til: GDPR@dk.edensprings.com

 Under alle omstændigheder kan yderligere oplysninger om databeskyttelse findes i vores fortrolighedspolitik på https://www.edensprings.dk/fortrolighedspolitik

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.