KARRIERE EDEN SPRINGS DANMARK

Job hos Eden

Vi leverer energi til millioner af mennesker både i deres hjem og på arbejdspladsen gennem vores vand- og kaffeløsninger.

Sammen med mere end 3.000 kolleger leverer vi en fremragende service til vores kunder i 18 lande overalt i Europa.

Hos Eden er ingen dag ens, dette giver mulighed for at have en reel indflydelse på vores forretning og vores karriere.

Grundlagt af en iværksætter, ønsker vi at have mennesker ved vores side, der behandler virksomheden som deres egen med omhu, ansvar og en masse kreativitet.

Vi er interesseret i vores personale og udvikler løbende igennem vores performance management system og tilbyder jobudvikling i henhold til alles potentiale og ønsker. Uanset om du er chauffør, finansekspert eller marketingmedarbejder, er du og dit bidrag værdifuldt for os.

Vi tilbyder en bred vifte af roller inden for distribution, kunde- og teknisk service, salg & marketing, finans og HR over hele Europa, så du kan styrke din karriere i et mangfoldigt, dynamisk og internationalt miljø.

Vores Eden bringer energi til at nyde et liv fuldt af vitalitet.

One Primo way

MEDARBEJDEROPLEVELSE

MÅLRETTET VIRKSOMHEDSKULTUR FOR AT FORBEDRE MEDARBEJDEROPLEVELSEN

Vi har udviklet en værdidrevet virksomhedskultur, der forbedrer hele medarbejderoplevelsen. Vores mål er at tiltrække og fastholde meget engagerede og motiverede medarbejdere, der lever op til vores formål og vores værdier i vores daglige møde med vores kunder, men også i samfundet. Vi bestræber os på at implementere en effektiv talentstrategi, der fokuserer på hele medarbejdercyklussen - fra onboarding til exit.

Læs mere om ONE PRIMOWAY

Arbejde med os!

Åben stilling i Danmark

NORSKTALENDE KUNDESERVICEMEDARBEJDER Som brænder for god service

Randers

Vi søger en norsktalende kundeservicemedarbejder til vores skandinaviske kundeservice team placeret i Randers. Som kundeservicemedarbejder har du dagligt kontakt til både vores B2B samt B2C kunder via telefon, mail og chat. Du tager imod bestillinger, fejlmeldinger samt besvarer indkomne forespørgelser. Derudover vil du også skulle tage del i flere administrative arbejdsopgaver, såsom at oprette kunder på vores webshop og opdatering af data. Stillingen er en deltidsstilling (50%) med start hurtigst muligt.

Som person trives du med nye udfordringer og du får energi af at hjælpe andre. Du elsker at levere en god service med et smil på læben og gør dit yderste for at gøre kunden tilfreds. Vi søger dig som har en positiv og løsningsorienteret indstilling. Som person er du engageret i dit arbejde, struktureret, fleksibel, kommunikativ og en rigtig teamplayer. Du elsker at tale, rådgive og har du en sælger gemt i maven er dette en fordel.

Du er lærenem og har en god IT-forståelse. Du er velformuleret i skrift og tale både på dansk, norsk og engelsk.

Om dig

Hos Eden bliver du en del af et stærkt internationalt fællesskab med muligheder for udvikling. Vi samler på glade kunder og arbejder bedst i et uformelt miljø med en god kombination af humor, ansvar og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke. Arbejdstiden er en deltidsstilling og arbejdstiden aftales individuelt indenfor normal åbningstid som er hverdage fra 8-16. Vi tilbyder pensionsordning.

Hvad kan vi tilbyde

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Customer Service Teamleder Christina Petersen på telefon 51565649. Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning samt CV til hr.nordic@edensprings.com, og mærk ansøgningen med reference “Kundeservicemedarbejder”.

Kom med os

Du kan altid sende en uopfordret ansøgning. Vi er altid interesserede i dygtige medarbejdere, der ønsker at slutte sig til succeshistorien om Eden!

Filerne skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: pdf doc.
Filerne skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: pdf doc docx.

Ved at klikke på knappen nedenfor, giver du samtykke til at Eden Springs Danmark AS behandler dine oplysninger til følgende formål: At give dig den information, du anmoder om gennem denne formular.

Dine data kan blive videregivet til andre virksomheder inden for Eden-gruppen og til dataprocessorer inden for og uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Overførsler uden for EØS er baseret på beslutninger om tilstrækkelighed eller standardkontraktbestemmelser vedtaget af Europa-Kommissionen.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ligesom du kan udøve din ret til adgang, samt dine rettigheder til berigtigelse, sletning, indsigelse, begrænsning af behandling og dataportabilitet ved at sende en meddelelse med kopi af dit nationale ID-kort eller et dokument, der beviser din identitet og angive din adresse til kommunikationsformål, til: GDPR@dk.edensprings.com

 Under alle omstændigheder kan yderligere oplysninger om databeskyttelse findes i vores fortrolighedspolitik på https://www.edensprings.dk/fortrolighedspolitik

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.