Eden Springs Group
Eden er en one-stop shop for drikkevareløsninger til kontorer. 

Eden

Alle kontorer har brug for vand og kaffe til deres ansatte, kunder og gæster, fordi vand og kaffe udgør 80 % af drikkevareforbruget på arbejdet. 

Eden er en one-stop shop for drikkevareløsninger til kontorer. 

Vi har et bredt udvalg af kildevandskølere, drikkevandskølere til postevand og små vandflasker, som opfylder ethvert drikkevandsbehov på arbejdet.
Hvert år forsyner vi Europa med 800 millioner liter vand til 1 million tørstige virksomheder i 18 lande.

Vi leverer kaffe til alle typer virksomheder. Vi tilbyder et bredt udvalg af kaffemaskiner og kaffebønner, malet kaffe, kaffekapsler og instant kaffe. Vi skræddersyr vores tilbud til alle kunder - uanset størrelse og kaffepræferencer. Vores leverandører omfatter førende mærker som Peter Larsen Kaffe, Gevalia, Molinari og Lavazza.

Førende i Europa

Det er vores mission at motivere vores kunder i Europa med vores drikkevareløsninger til virksomhederne. Takket være produkter, der skaber energi og velvære på arbejdspladsen, har Eden hjulpet os med at passe bedre på os selv hver dag. For at få mere at vide om vores internationale aktiviteter, produkttilbud eller de lande, vi driver virksomhed i.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Eden Springs-gruppen, henviser vi til www.edensprings.com, eller hvis du ønsker yderligere oplysninger om virksomheden, kan du sende en e-mail til: info@edensprings.dk. 

Primo

Om os

Hos Eden Primo tilstræber vi at inspirere til et sundere liv derhjemme og på arbejdspladsen. Vi gør det nemt for vores kunder at nyde vand af højeste kvalitet, hvor og hvornår de vil. 

Vi er den førende leverandør af drikkevandsløsninger i Europa og Nordamerika, og har over 9 000 engagerede medarbejdere og 2,6 millioner kunder på 21 markeder. 

Fleksible løsninger, der opfylder alle vores kunders’ specifikke behov. En unik kombination af størrelse, geografisk dækning, den bedste teknologi og erfaring giver os mulighed for at give vores kunder den bedste service og de bedste løsninger, som opfylder deres forskellige behov. Fra vandkølere med vanddunke til slangemonterede vandkølere og -dispensere til boligbrug og højkapacitetsbrug på kontorer og arbejdspladser. 

Tilfredse kunder er vores højeste prioritet. Kunde for livet-mentaliteten er indlejret i vores organisation. Gennem omhyggelig overvågning optimerer og forbedrer vi løbende vores forretning hver dag for at overgå forventningerne. Vi søger proaktivt ærlig feedback gennem branchestandardpraksis og anerkendte platforme, herunder NPS-undersøgelser, Google My Business og Trustpilot-anmeldelser. 

Vand er en gave fra naturen, og beskyttelse af miljøet er kernen i vores mission. Vi er stolte af at levere vand til vores kunder på en miljøvenlig måde. I over 10 år har Eden Primo haft certificeringer for CO2-neutralitet i Europa. Vi bruger 100 % vedvarende energi og går aktivt ind for bevarelsen af vores vandkilder.