Eden

Eden

Alle kontorer har brug for vand og kaffe til deres ansatte, kunder og gæster, fordi vand og kaffe udgør 80 % af drikkevareforbruget på arbejdet. 

Eden er en one-stop shop for drikkevareløsninger til kontorer. 

Vi har et bredt udvalg af kildevandskølere, drikkevandskølere til postevand og små vandflasker, som opfylder ethvert drikkevandsbehov på arbejdet.
Hvert år forsyner vi Europa med 800 millioner liter vand til 1 million tørstige virksomheder i 18 lande.

Vi leverer kaffe til alle typer virksomheder. Vi tilbyder et bredt udvalg af kaffemaskiner og kaffebønner, malet kaffe, kaffekapsler og instant kaffe. Vi skræddersyr vores tilbud til alle kunder - uanset størrelse og kaffepræferencer. Vores leverandører omfatter førende mærker som Peter Larsen Kaffe, Gevalia, Molinari og Lavazza.

Førende i Europa

Eden Spring Europe er en førende virksomhed, der leverer et bredt udvalg af løsninger som eksempelvis kildevands-, drikkevandskølere og små vandflasker. Med vores udvalg af kaffeløsninger til kontorer, har vi sat os det mål, at vi vil være den førende leverandør af både vand og kaffe i Europa.

Med et netværk af delegationer og naturlige kilder i 18 lande distribuerer Eden mere end 800 millioner liter vand om året og vi servicerer mere end en halv million kunder med vores vand- og kaffeløsninger.

Det er vores mission at motivere vores kunder i Europa med vores drikkevareløsninger til virksomhederne. Takket være produkter, der skaber energi og velvære på arbejdspladsen, har Eden hjulpet os med at passe bedre på os selv hver dag. For at få mere at vide om vores internationale aktiviteter, produkttilbud eller de lande, vi driver virksomhed i.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Eden Springs-gruppen, henviser vi til www.edensprings.com, eller hvis du ønsker yderligere oplysninger om virksomheden, kan du sende en e-mail til: info@edensprings.dk. 

Primo

Om os

Eden leverer integrerede serviceløsninger til omtrent 800.000 vandkølere og kaffeautomater hos kunder i 19 forskellige lande. Vores løsninger omfatter et bredt udvalg af vandkølere med vandbeholder, integrerede vandkølere og små vandflasker samt løsninger til varme drikkevarer, herunder kaffeautomater, kaffe og te i høj kvalitet og andet tilbehør. Hos Eden leverer vi ca. 800 mio. liter vand, 30 mio. kaffekapsler samt en anseelig mængde formalet kaffe til vores kunder og deres medarbejdere og kunder hvert år! 
 
Eden har omkring 3000 medarbejdere og et distributionsnetværk på hele kontinentet, som omfatter produktionsanlæg, en flåde bestående af ca. 1100 servicekøretøjer og 29 tapperier (inkl. underleverandører, som tapper vand for Eden). Omfanget af vores aktiviteter er opnået via en kombination af iværksætteri, udvidelse af vores markeder, en velkørende drift og gennemførelse af mere end 100 virksomhedsovertagelser af varierende størrelse siden 1998. 

Eden Springs har siden 2016 været en del af Primo Water Corporation (NYSE: PRMW; TSX: PRMW), der fokuserer på levering af vandløsninger. Vi har en førende position inden for levering af vand på flaske til private og virksomheder i Nordamerika, Europa og Israel i forhold til volumen, en placering i top 5 inden for point of use eller filtrering i de 21 lande, hvor vi opererer, ligesom vi har en førende position inden for vandautomater, rent kildevand på flaske og selvbetjeningsløsninger til drikkevand i USA og Canada. Vores platform når ud til mere end 2,5 mio. kunder i Nordamerika og Europa og understøttes af strategisk placerede salgs- og distributionsfaciliteter og flåder samt grossister og distributører. På den måde kan vi effektivt servicere både private, virksomheder samt små og store forhandlere. Du kan læse mere på http://www.primowatercorp.com