Eden Springs Group

Har leveret energi til virksomheder i mere end 18 år
Eden

Eden

Alle kontorer har brug for vand og kaffe til deres ansatte, kunder og gæster, fordi vand og kaffe udgør 80 % af drikkevareforbruget på arbejdet. 

Eden er en one-stop shop for drikkevareløsninger til kontorer. 

Vi har et bredt udvalg af kildevandskølere, drikkevandskølere til postevand og små vandflasker, som opfylder ethvert drikkevandsbehov på arbejdet.
Hvert år forsyner vi Europa med 800 millioner liter vand til 1 million tørstige virksomheder i 18 lande.

Vi leverer kaffe til alle typer virksomheder. Vi tilbyder et bredt udvalg af kaffemaskiner og kaffebønner, malet kaffe, kaffekapsler og instant kaffe. Vi skræddersyr vores tilbud til alle kunder - uanset størrelse og kaffepræferencer. Vores leverandører omfatter førende mærker som Peter Larsen Kaffe, Gevalia, Molinari og Lavazza.

Førende i Europa

Eden Spring Europe er en førende virksomhed, der leverer et bredt udvalg af løsninger som eksempelvis kildevands-, drikkevandskølere og små vandflasker. Med vores udvalg af kaffeløsninger til kontorer, har vi sat os det mål, at vi vil være den førende leverandør af både vand og kaffe i Europa.

Med et netværk af delegationer og naturlige kilder i 18 lande distribuerer Eden mere end 800 millioner liter vand om året og vi servicerer mere end en halv million kunder med vores vand- og kaffeløsninger.

Det er vores mission at motivere vores kunder i Europa med vores drikkevareløsninger til virksomhederne. Takket være produkter, der skaber energi og velvære på arbejdspladsen, har Eden hjulpet os med at passe bedre på os selv hver dag. For at få mere at vide om vores internationale aktiviteter, produkttilbud eller de lande, vi driver virksomhed i.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Eden Springs-gruppen, henviser vi til www.edensprings.com, eller hvis du ønsker yderligere oplysninger om virksomheden, kan du sende en e-mail til: info@edensprings.dk. Vi vil med glæde give dig flere oplysninger om Water Eden.

Cott Group

Siden 2016 har Eden Springs været en del af Cott Corporation (NYSE: COT; TSX: BCB), en alsidig drikkevarevirksomhed med den største volumenbaserede nationale tilstedeværelse inden for levering af flaskevand til hjemmet og virksomheder i Nordamerika. De er førende i Europa inden for skræddersyede, ristede og blandede kaffetjenester, iste til fødevareindustrien i USA og en af de største drikkevareproducenter i verden på vegne af detailhandlen, varemærkeejere og distributører.

Cott-platformen når ud til flere end 2,3 millioner kunder på distributionssteder mellem Nordamerika og Europa og understøttes af faciliteter, der er strategisk placeret, både hvad angår salg, distribution og flåder samt grossister og distributører. Dette gør det muligt for gruppen effektivt at servicere boligkomplekser, virksomheder, restaurantkæder, hoteller, små og store detailvirksomheder og sundhedscentre. For yderligere oplysninger henvises til www.cott.com.
 

For yderligere information af Cott’s Code of Conduct, klik her