Kaffemaskiner til kontor
Kaffeautomater til virksomheder

Eden tilbyder et bredt udvalg af kaffeautomater, så du altid kan servere den perfekte kaffe for dine medarbejdere og kunder.

Vi prioriterer at tilbyde dig den bedst mulige kaffeoplevelse. Derfor har Eden et samarbejde med de bedste leverandører af kaffe og kaffemaskiner, så vi kan tilbyde et bredt udvalg af muligheder, der imødekommer behovene på din arbejdsplads.
Eden har løsningen til alle typer virksomheder, uanset om man nyder et par enkelte kopper kaffe på kontoret, eller servicerer flere hundrede ansatte og kunder hver dag i en bank. En kombination af den bedste kaffe, de bedste maskiner og Edens tekniske service garanterer en helt særlig nydelse kop efter kop.

Kaffemaskiner med kværn til kontor

Kaffemaskiner med kværn til kontor

Til det store kaffeforbrug kan vi tilbyde kaffemaskine- og kaffebønneløsninger. Nyd den enestående kvalitetskaffe på kontoret, der er lige så god, eller måske endda bedre, end cafeteriaets.

Se mere

Filterkaffemaskine

Eden tilbyder færdigbrygget kaffe for at give den bedste kavalitet af kaffe til kafferpauser på arbejdspladen.

Vores sortiment omfatter  at være omhyggeligt med at vælge den bedste prodocent indenfor kaffe, så at du kan stole på kvaliteten af hver kop kaffe. 

Se hvordan
coffee accessories

Tilbehør til kaffe

Nyd din kaffe med alt tilbehøret: kopper, rørepinde, sukker, chokolade ...

Se mere
Distribution og kaffetjenester

Distribution og kaffetjenester

Hos Eden leverer vi mere end bare kaffe. Vi er din leverandør af kaffe og alt det, der hører til. Vi leverer kaffemaskinen, vi tager os af vedligeholdelsen og vi står til din tjeneste hvert minut af dagen.

Se hvordan