Overbevisning af virksomheden: Et slag for CO2-neutralitet

Uganda

For vand- og kaffetjenestevirksomheden Eden Springs gav en undersøgelse for investorer, kunder og medarbejdere bevis på, at virksomhedens nøgleinteressenter krævede klimahandling. Dette fik virksomheden til at udvide sit CarbonNeutral®-virksomhedsprogram, der allerede dækkede markederne i Storbritannien, Norden og Schweiz, til at medtage produktanvendelse i ét år, selve produkterne, virksomheden og elektriciteten i hele Europa.

Læs mere

Hvorfor vælge kildevand?

Eden leverer godt og sundt vand direkte til dig og din arbejdsplads – nemt og bekvemt. En af de mest effektive måder at tage sig af sin velvære på, er ved at drikke vand af god kvalitet. Edens vand stammer fra udvalgte kilder, langt væk fra forurening.

Ordet kilde får os ofte til at tænke på vores velvære. Vores kildevand fyldes på flaske direkte ved kilderne, i et beskyttet og naturligt miljø. Vi anvender altid kildevand fra en lokal kilde i din nærhed. I Danmark bruger vi kildevand fra to kilder: Aqua d’or i Danmark og Porla i Laxå, Sverige.

Læs mere

Edens nye køler Storm ændrer vores syn på vandkølere

Edens nye køler Storm ændrer vores syn på vandkølere

I anden halvdel af 2017 introducerede Eden de første eksemplarer af de nye Storm-vandkølere. Storm er en unik vandkøler med en fordel, der skiller sig ud: vandflasken er placeret i et skab under maskinen. Med Storm behøver du ikke længere løfte tunge vandflasker op på vandkøleren.

Høje tekniske og hygiejniske standarder

Hos Eden vælger vi vandløsninger, der er velegnede til mange forskellige typer af lokaler, fra store kontorer til mindre kundeområder. På den måde sikrer vi, at vores produkter er af de højeste tekniske og hygiejniske standarder.

Læs mere

Ledende inden for klimatiltag

Ledende inden for klimatiltag
Eden Springs hjælper tusindvis af europæiske kunder med at træffe foranstaltninger mod klimaforandringerne, ved hjælp af vores CarbonNeutral®-program.

Eden Springs International, Europas førende leverandør af vand og kaffe til arbejdspladser, har kompenseret for over 141.000 ton kuldioxid siden 2010 – svarende til mere end 1,4 millioner flyvninger på økonomiklasse fra London til Berlin, eller over 16.500 bilrejser jorden rundt.

For syv år siden, indså Eden Springs værdien af at styrke vores ry som en ansvarstagende virksomhed, som hjælper vores europæiske kunder med at træffe foranstaltninger mod klimaforandringer, ved at indkøbe certificerede CarbonNeutral vand- og kaffeløsninger.

Læs mere

Kærligheden mellem kaffe og arbejde

Kærligheden mellem kaffe og arbejde

Det stærke bånd mellem kaffe og arbejde er en grundlæggende del af det moderne samfund og kernen i nutidens arbejdsliv. Medarbejdere som er på udkig efter noget lækkert at forsøde arbejdsdagen med, har opdaget fordelene ved en god kop kaffe, og de viser få tegn på at ville stoppe deres koffeinindtag.

Vi ved, at kaffe og arbejde er en evig kærlighedsaffære – men hvor har den sine rødder, og hvad er det, der gør denne kærlighed så stor?

Ydeevne

Læs mere

Dette kan ske, hvis du drikker for lidt vand på arbejdet

Dette kan ske, hvis du drikker for lidt vand på arbejdet

Tindingerne dunker, hals og læber føles tørre, og din kollegas stemme lyder mere og mere irriterende. Kan du nikke genkende til det? Hvad du og mange andre oplever, er de tidlige tegn på dehydrering, noget som du nemt kan modvirke – ved at drikke et par ekstra glas vand. Lettilgængeligt vand på din arbejdsplads kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Er du træt at det gamle almindelige vand?

Er du træt at det gamle almindeligevand?

Nogle gange kan man blive træt af at drikke almindeligt postevand – så hvorfor ikke give vandet et lille twist denne sommer?

Lav isterninger med friske bær, frugt eller krydderurter, og kom dem i dit vandglas. Eller hvad med at sætte smag på vandet for at gøre arbejdsdagen mere læsende og for at få lidt ekstra energi.

Følg de fire enkle trin på billedet nedenfor, så får du sommerens måske lækreste glas vand!

1. Vælg dine yndlingsingredienser

2. Kom dem i dit glas eller din vandflaske med frisk vand

Læs mere

Dehydrering: Faktiske fakta

Dehydrering: Faktiske fakta
Køl dig ned med et glas koldt vand!

Vand udgør to tredjedel af menneskekroppen. Vand hjælper med at blødgøre leddene og øjnene, hjælper fordøjelsen, skyller affald og giftstoffer væk af kroppen og holder huden frisk. 

Tidlige advarselstegn på dehydering:

Læs mere

7 sunde snacks som du kan spise ved skrivebordet

7 sunde snacks som du kan spise ved skrivebordet

Når sulten kommer snigende om formiddagen eller om eftermiddagen. Vælger du så et sundt mellemmåltid, som holder dit energiniveau oppe, eller vælger du i stedet for noget sødt for at få et sukkerboost, som derefter lige så hurtigt får dit energiniveau til at dale?

Læs mere

Pages