Kærligheden mellem kaffe og arbejde

Kærligheden mellem kaffe og arbejde

Det stærke bånd mellem kaffe og arbejde er en grundlæggende del af det moderne samfund og kernen i nutidens arbejdsliv. Medarbejdere som er på udkig efter noget lækkert at forsøde arbejdsdagen med, har opdaget fordelene ved en god kop kaffe, og de viser få tegn på at ville stoppe deres koffeinindtag.

Vi ved, at kaffe og arbejde er en evig kærlighedsaffære – men hvor har den sine rødder, og hvad er det, der gør denne kærlighed så stor?

Ydeevne

Læs mere

Dette kan ske, hvis du drikker for lidt vand på arbejdet

Dette kan ske, hvis du drikker for lidt vand på arbejdet

Tindingerne dunker, hals og læber føles tørre, og din kollegas stemme lyder mere og mere irriterende. Kan du nikke genkende til det? Hvad du og mange andre oplever, er de tidlige tegn på dehydrering, noget som du nemt kan modvirke – ved at drikke et par ekstra glas vand. Lettilgængeligt vand på din arbejdsplads kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Er du træt at det gamle almindelige vand?

Er du træt at det gamle almindeligevand?

Nogle gange kan man blive træt af at drikke almindeligt postevand – så hvorfor ikke give vandet et lille twist denne sommer?

Lav isterninger med friske bær, frugt eller krydderurter, og kom dem i dit vandglas. Eller hvad med at sætte smag på vandet for at gøre arbejdsdagen mere læsende og for at få lidt ekstra energi.

Følg de fire enkle trin på billedet nedenfor, så får du sommerens måske lækreste glas vand!

1. Vælg dine yndlingsingredienser

2. Kom dem i dit glas eller din vandflaske med frisk vand

Læs mere

Dehydrering: Faktiske fakta

Dehydrering: Faktiske fakta

Køl dig ned med et glas koldt vand!

Vand udgør to tredjedel af menneskekroppen. Vand hjælper med at blødgøre leddene og øjnene, hjælper fordøjelsen, skyller affald og giftstoffer væk af kroppen og holder huden frisk. 

Tidlige advarselstegn på dehydering:

Læs mere

7 sunde snacks som du kan spise ved skrivebordet

7 sunde snacks som du kan spise ved skrivebordet

Når sulten kommer snigende om formiddagen eller om eftermiddagen. Vælger du så et sundt mellemmåltid, som holder dit energiniveau oppe, eller vælger du i stedet for noget sødt for at få et sukkerboost, som derefter lige så hurtigt får dit energiniveau til at dale?

Læs mere

6 grunde til, at du bør have en vandautomat på kontoret

6 grunde til, at du bør have en vandautomat på kontoret

Vi mennesker består af store dele vand. Vores muskelmasse består af 75 % vand, vores ben af 22 %, vores blod af 83 %, mens vores hjerne består af hele 90 % vand. For at fungere og være friske skal vi ganske enkelt drikke vand. På den måde klarer vi os bedre både privat og på jobbet.

1. Forhøjet mental tilstedeværelse

Læs mere

Husker du at se efter dit velbefindende i løbet af arbejdsdagen?

"Jeg skal blive bedre til at se efter mig selv, spise sundere, dyrke mere motion, undgå stress, forkæle mig selv lidt mere...".  Lyder det bekendt?  

Nyt år, nye løfter. Selv hvis du ikke har et nytårsforsæt, om at se bedre efter dig selv, er det stadig noget mange har i tankerne ved starten af et nyt år.  Nyt år betyder ny start, og det er et godt tidspunkt at tænke på vores vaner, måske kan du slippe af med nogle af de dårlige samtidig med, at du indfører en sundere levevis. 

Læs mere

Pages