Fantastisk ydeevne og exsceptionel smag!

Kaffemaskiner med kværn til kontor

For en perfekt kop kaffe hver dag på arbejdspladsen
Animo OptiMe
To bønnebeholdere
Kompakt og moderne design
Lille maskine - stor smag!
Den rene smag af frisk malt kaffe

Animo OptiBean Touch

24 programmerbare drikkevarer
Let at bruge
Elegant og moderne design
Vi byder på 800 kopper kaffe!

6 kg velsmagende kaffe gratis

Introduktion under installationen
Teknisk service
Eden Barista Quality

God kaffe til arbejdspladsen

Vi brænder for god kaffe! Hos Eden Springs har vi en passion for god kaffe og god smag.

Installation og levering

Vores service inkluderer automatisk levering af kaffeprodukter. Vi leverer kaffemaskiner, forbrugsstoffer og tilbehør til din arbejdsplads baseret på en tidsplan, som vi er enige om sammen.

Vedligeholdelse

Alle vores kaffemaskiner er af høj standard og kræver kun minimal vedligeholdelse og rengøring. Vedligeholdelsesbehovene varierer, men vores teknikere kan allerede give dig råd om vedligeholdelse under installationen for at holde din kaffemaskine i optimal stand.

Premiumkaffe på kontoret

Hvad med en stærk espresso, lækker friskbrygget kaffe eller en cappuccino med frisk mælk? Eden tilbyder dig som kunde premiumkaffe fra blandt andet Peter Larsen og Löfbergs.

Kaffe i høj kvalitet
Installation og levering
Vedligeholdelse
Premiumkaffe på kontoret

Kaffeautomater til virksomheder

Eden tilbyder et bredt udvalg af kaffeautomater, så du altid kan servere den perfekte kaffe for dine medarbejdere og kunder.

Vi prioriterer at tilbyde dig den bedst mulige kaffeoplevelse. Derfor har Eden et samarbejde med de bedste leverandører af kaffe og kaffemaskiner, så vi kan tilbyde et bredt udvalg af muligheder, der imødekommer behovene på din arbejdsplads.
Eden har løsningen til alle typer virksomheder, uanset om man nyder et par enkelte kopper kaffe på kontoret, eller servicerer flere hundrede ansatte og kunder hver dag i en bank. En kombination af den bedste kaffe, de bedste maskiner og Edens tekniske service garanterer en helt særlig nydelse kop efter kop.