Hvorfor vælge kildevand?

Vand og velvære

Eden leverer godt og sundt vand direkte til dig og din arbejdsplads – nemt og bekvemt. En af de mest effektive måder at tage sig af sin velvære på, er ved at drikke vand af god kvalitet. Edens vand stammer fra udvalgte kilder, langt væk fra forurening.

Ordet kilde får os ofte til at tænke på vores velvære. Vores kildevand fyldes på flaske direkte ved kilderne, i et beskyttet og naturligt miljø. Vi anvender altid kildevand fra en lokal kilde i din nærhed. I Danmark bruger vi kildevand fra to kilder: Aqua d’or i Danmark og Porla i Laxå, Sverige.

Selvom vores friske danske postevand er blandt verdens bedste, så er der alligevel en forskel mellem kildevand og postevand. Kildevand filtreres langsom gennem naturlige filtre i jorden, hvorimod postevand gennemgår kemiske processer, inden det kan drikkes. Kildevand er ganske enkelt vand, der er renset af naturen selv.

At vandet er naturligt indebærer, at det indeholder en mikrobiologisk flora, naturlige mineraler og at det er frisk. Kildevand er en helt naturlig og dermed værdifuld kilde til et godt helbred. Kildevandet er ikke udsat for desinficering eller lignende behandlinger. Det eneste, der anvendes, er et partikelfilter. Det er en af de vigtigste forskelle i forhold til postevand.

Godt vand giver behov for at drikke

Det vigtigste er sandsynligvis, at kildevand smager godt. Godt vand gør, at man vil drikke. Og når vi drikker nok vand, så har vi det godt.

Træthed, hovedpine og lavt energiniveau kan være tegn på, at man drikker for lidt. Og det kan påvirke vores koncentrationsevne negativt i løbet af arbejdsdagen.

Edens kildevand af høj kvalitet leveres direkte til din arbejdsplads, så du har koldt og frisk vand hele tiden. På den måde har du altid en naturlig vandkilde i nærheden.

Vi hjælper dig gerne med at sørge for, at du får din egen vandkilde på dit kontor – kontakt os!

Eden Springs har et stort udvalg af kildevands- og drikkevandskølere, som passer til ethvert kontors specifikke behov. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste vandløsning til lige netop din virksomheds behov.