Ledende inden for klimatiltag

Eden Springs hjælper tusindvis af europæiske kunder med at træffe foranstaltninger mod klimaforandringerne, ved hjælp af vores CarbonNeutral®-program.
SAMFUNDSANSVAR

Eden Springs International, Europas førende leverandør af vand og kaffe til arbejdspladser, har kompenseret for over 141.000 ton kuldioxid siden 2010 – svarende til mere end 1,4 millioner flyvninger på økonomiklasse fra London til Berlin, eller over 16.500 bilrejser jorden rundt.

For syv år siden, indså Eden Springs værdien af at styrke vores ry som en ansvarstagende virksomhed, som hjælper vores europæiske kunder med at træffe foranstaltninger mod klimaforandringer, ved at indkøbe certificerede CarbonNeutral vand- og kaffeløsninger.

Ved at vælge en certificeret CarbonNeutral-løsning fra Eden Springs, kan virksomheder mindske deres miljøpåvirkning og bidrage til de kollektive klimaforanstaltninger, og på den måde mindske det globale kuldioxidudslip og levere bæredygtige udviklingsresultater til klimafølsomme samfund.
For hver ton kuldioxid der bliver udledt som følge af installationen af en Eden vand- eller kaffemaskine, samt det første års brug af maskinen, køber man en kvote fra et projekt af høj kvalitet, for at reducere udslippet til nul. 

I de følgende to år har Eden valgt at støtte et projekt som ikke bare mindsker udslippet, men også leverer rent drikkevand til lokalsamfund. ”Guldstandard”-projektet, etableret i Malawi, Uganda, Rwanda og Eritrea, giver rent drikkevand til landdistrikter ved at reparere ødelagte borehuller.

Catherine Stidwell, markeds- og kommunikationschef hos Eden: "Vi er stolte over at kunne beholde vores CarbonNeutral-certificering i alle vores virksomheder i Europa, og forsat vise vores engagement i at reducere vores klimapåvirkning på en meget effektiv måde. Ved at vælge en vand- eller kaffeløsninger fra Eden Springs, sikrer vores kunder ikke kun en oplevelse af høj kvalitet for deres ansatte og kunder, men de bidrager også positivt til virksomhedens eget miljø- og sociale ansvar. "

For yderligere information om Eden og vores miljøaktiviteter, klik her.