Vandkølere til kontoret

Her et udvalg af kunder vi servicerer i dag

Vandkøler uden forpligtelser!

Vores mest fleksible aftale!

Ingen bindingstid
Ingen opsigelsesfrist
Service inkluderet
Lige nu 20% rabat på alle vores vandkølere!

Den rigtige løsning til dig!

Gratis rådgivning om vandkølere
Professionel installation og service
Friskt vand på arbejdspladsen

Kildevand fra Aqua D'or og Porla

Vi bruger kun kildevand af høj kvalitet fra lokale kilder. Djupbäckens kilde ligger lige nord for Laxå, midt mellem Stockholm og Gøteborg. Djupbäckens kildevand er en af flere kilder, der tilsammen udgjorde grundlaget for brøndtraditionen i Porla – i dag tappes vandet stadig under varemærket Porla, og netop fra Djupbäckens kilde. For 10.000 år siden ved istidens afslutning smeltede de sidste gletschere, helt væk fra det danske område og det er formentlig i den forbindelse, at vandet fra Aqua D’

Filtreringssystem af høj kvalitet

Vandautomatens filtrer fjerner partikler og skadelige elementer der stammer fra rørene samt klor, bakterier, skidt og lugte.

Kundeservice

Vi står til din rådighed, når du har brug for os, og derfor er der mange forskellige måder at kontakte os på. Du kan kontakte os via telefon og e-mail. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Virksomhedens sociale ansvar

Det er i overensstemmelse med vores miljømæssige forpligtelse at bevare naturen og bruge dens ressourcer ansvarligt. Vi leverer vand- og kaffeløsninger uden nogen udledninger, fordi takket være den kulstofneutrale certificering, udligner vi alle vores CO2-udledninger. Rent vand, ren luft.

Kildevand
Filter
Kundeservice
Miljøet
Hvorfor skal jeg leje en vandkøler til mit kontor?

Hvorfor skal jeg leje en vandkøler til mit kontor?

Fordi det drejer sig om den perfekte løsning til at inkludere på kontoret og at tilbyde en kilde til helbred og sundhed til dine ansatte. Her byder vi dig på nogle af fordelene ved vores vandkølere:

 • Vand i høj kvalitet: Eden-vandautomaterne giver dig mulighed for at nyde vand i høj kvalitet på dit kontor eller i dit hjem. 
 • Integreret tjeneste til husholdninger og virksomheder: Vi sørger for det hele, så du blot skal nyde den friske og rene vand på din arbejdsplads. Vi er et 100 % seriøst og professionelt firma, som arbejder over hele Europa, og derfor kan vi sikre en høj kvalitet med vores tjeneste. 
 • Hurtig og nem levering: installation af vores vandautomater udføres af vores professionelle teknikere. Denne proces udføres hurtigt og smertefrit, så i kan fortsætte med at bruge jeres konto uden nogen problemer. 
 • Vi arbejder over hele landet: Vi leverer vand over hele landet og tilbyder en hurtig tjeneste i høj kvalitet. 
 • Vi respekterer miljøet: En af vores missioner er at reducere vores miljømæssige fodprint så meget som muligt; derfor anvender vi neutralt kul, som er en certificeret form for kul, som garanterer at vores CO2-emissioner kompenseres i forbindelse med vores processer. At tage en god hånd om vores planet er en af vores prioriteter.  
 • Kontakt os
  Kildevandkølere

  Kildevandkølere

  Eden giver din virksomhed mulighed for at huse rent sundt vand. Vi bruger kun kildevand af høj kvalitet fra lokale kilder. Djupbäckens kilde ligger lige nord for Laxå, midt mellem Stockholm og Gøteborg

  Få mere at vide
  Drikkevandskøler med filter

  Drikkevandskøler med filter

  Hvis du har en direkte forbindelse til en vandkilde i din bygning, kan du rense dette vand med Eden Springs, så du kan nyde en sund drikkevare i høj kvalitet. Vores vanddispensere med filtreret vand er direkte tilsluttet til strømforsyningen og det er den
  ideelle løsning til de virksomheder, som ønsker at have mulighed for at drikke kvalitetsvand, når som helst. Vi tilbyder en fast takst med meget interessante priser, så du kan kontrollere de månedlige udgifter.

  Få mere at vide
  Vandkøler til hjemmet

  Vandkøler til hjemmet

  Vores service med vand til hjemmet inkluderer transport og levering af kildevand og vandkølere. Det er den perfekte løsning til at levere rent og sundt vand til din virksomheds ansatte og kunder. Vi har forskellige modeller af vanddispensere af flaskevand, for at du kan nyde den bedste kildevand fra Danmark hver evig eneste dag.

  Få mere at vide
  Vandkøler bordmodel

  Vandkøler bordmodel

  Opnå en vanddispenser til bordet, som kommer i en mere kompakt og bærbar størrelse og nyd rent vand i høj kvalitet på dit kontor, uden at du behøver at bruge gulvplads. Disse dispensere er mindre og mere praktiske; det perfekte alternativ til mindre kontorer, når det kommer til plads eller antal af ansatte.

  Få mere at vide
  Vandkøler med brus

  Vandkøler med brus

  Med Eden kan du lægge en bestilling på vanddispensere for altid at kunne regne med naturligt mineralvand. Vi har flasker på 18,9 liter, som er komplet velegnede til din vanddispenser og er klar til at byde på kildevand i højeste kvalitet. Vi udfører periodiske leveringer for at udskifte flaskerne og at sørge for at du ikke behøver at bekymre dig om noget. Flaskerne af Eden Springs respekterer miljøet, og de er ergonomiske og har en sikkerhedsventil, som vedligeholder vores vands kvalitet.

  Få mere at vide
  Nyd den bedste kvalitet af vand med brus på dit kontor

  Nyd den bedste kvalitet af vand med brus på dit kontor

  En af de bedste ting ved Eden Springs, er at vi tilbyder vand i høj kvalitet, og derfor er vi medlemmer af Watercoolers Europe (WE), og Nordic Water Cooler Association og European Drinking Water Cooler Association. Derudover var vi den første virksomhed i sektoren, som blev anerkendt med et CO2-neutralt certifikat, som anerkender at vores virksomhed stemmer overens med beskyttelse af miljøet og befolkningens helbred.

  Kontakt os
  Produkter

  Produkt: vandkølere og andet tilbehør

  Hos Eden bringer vi dig muligheden for at købe eller at leje vores vanddispensere. Vi tilpasser os til dine behov, og derfor tilbyder vi en integreret service og 100 % professionel. Vores team sørger for at installere dispenseren, og de sørger også for
  vedligeholdelse af den, udskiftning af filtre, flasketransport og periodisk hygiejne tjek. Derudover har vi kundeservice, så du kan kontakte os når som helst at du har behov for det.