Velsmagende vand til dit hjem!

Kildevand

Få adgang til kildevand leveret til dit hjem og undgå unødvendigt at forlade hjemmet

Vi er CarbonNeutral®

Vi elsker miljøet og derfor passer vi på det dag efter dag i alt, hvad vi gør. Når du bliver kunde hos Eden, drikker du ikke bare vand, du gør det på en miljøvenlig måde. Tak, fordi du hjælper os med at passe på vores planet.

Vores flasker

Et af vores kuldioxidreducerende initiativer er genbrug af vores flasker. Vores flasker kan genanvendes op til 50 gange, før de genbruges.

Kundeservice

Vi står til din rådighed, når du har brug for os, og derfor er der mange forskellige måder at kontakte os på. Du kan kontakte os via telefon og e-mail. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kildevand
Vi er CarbonNeutral®
Vores flasker
Kundeservice
En vandkøler til private giver dig kold og lækkert drikkevand

En vandkøler til private giver dig kold og lækkert drikkevand

Eden giver din virksomhed mulighed for at huse den bedste løsning for rent sundt vand. Vores vanddispensere med karafler er meget nemme at bruge og de skal blot tilsluttes til en strømforsyning. Vi tilbyder dig forskellige kilder, hvor du kan nyde rent vand i høj kvalitet, som kommer fra nogle af vores vandforsyninger i Danmark.

Få et tilbud
Vi leverer drikkevandskølere til privat

Vi leverer drikkevandskølere til privat

Hos Eden Springs arbejder vi for privatpersoner. Vi tilbyder en tjeneste med distribuering af vanddispensere til hjemmet, så du kan nye rent vand i den bedste kvalitet. Vand er det mest basale, som din familie har behov for at kunne genoplade energi og fremme helbredet. Derfor er det vigtigt at drikke 1,5 liter vand om dagen for at nye livets sunde vaner. Kontakt os nu for at modtage et detaljeret estimat uden kompromis.

Kontakt os