En kop Eden-kaffe at varme sig med

Edens verden

Du må aldrig få så travlt, at du ikke har tid til en kop kaffe. For kaffe betyder sjældent bare kaffe. Kaffe betyder omsorg og pause. Dybe snakke og venskab. Kaffe er flydende nærvær. Kaffe er tid med hinanden.” – Christina Seidelin-Petersen, Sales & Distribution Coordinator og kaffe ekspert’

Hos Eden er vi altid på jagt efter måder at give tilbage til det samfund vi er en del af. Denne gang valgte vi at bidrage med noget af det vi er bedst til, nemlig en varmende kaffe pause. 
I januar donerede Eden derfor 200 kg kaffe til Café Klare.

I København ligger Café Klare, en natcafé for udsatte kvinder. Her arbejder flere ildsjæle for at i første hånd give de hjemløse kvinder husrum og tryghed over natten. Udover den akutte hjælp tilbydes kvinderne også professionel hjælp i form af rådgivning, vejledning og behandling i dagtimerne. Dette for at kunne hjælpe dem ud af sin socialt udsatte situation på langt sigt. Med andre ord er der indsatser som foregår både nat og dag for at kunne forbedre kvindernes forhold.

Café Klare er en unik plads som også lægger vægt på relationsbyggende handlinger. Personalet arrangerer sociale aktiviteter som udflugter samt fejring af fødselsdage og højtider. Det er bland andre netop disse stunder som vi håber og tror på at en varmende kop kaffe fra Eden skal skabe lidt glæde.

Findes der nogen som du gerne vil vise lidt ekstra omtanke med en god kop kaffe? Dine ansatte måske? Lige nu byder vi på 800 kopper gratis kaffe.

Relaterede indlæg