Kvalitetskaffe på café niveau til dit skrivebord

Godt kaffe

Europas førende udbyder af drikkevarer til arbejdspladsen, Eden Springs, har startet et samarbejde med kaffemaskineeksperten Animo, for at bringe café kvalitetskaffe til de danske arbejdspladser. 

Det store udvalg af drikkevarer, der tilbydes på caféerne, kan nu nydes af de danske kaffeelskere på deres arbejdsplads fra Animo Optifresh-maskinen fra Eden Springs. Der kan vælges mellem 12 velsmagende drikkevarer lavet af friskkværnede kaffebønner eller formalet kaffe, herunder traditionel kaffe, espresso, cappuccino og latte macchiato. 

Animo-maskinerne har mange miljøvenlige fordele, som f.eks. en isoleret varmtvandsbeholder for at undgå varmetab samt en smart energibesparende funktion, der aktiveres, når maskinerne ikke er i brug. Et permanent filter i rustfrit stål eliminerer behovet for filterpapir, og en automatisk indbygget rengøringsfunktion reducerer vedligeholdelsestiden og omkostningerne. 

Veit Seemann, som er administrerende direktør for Eden Springs Nordics, siger: "Hos Eden Springs bestræber vi os på, at give vores kunder både et højt service niveau og et stort udvalg af drikkevarer, der er i overensstemmelse med de højeste standarder for kaffesmag og aroma. Den nye serie af Animo-kaffemaskiner er skræddersyet til at opfylde behovene på kontorer, hvor der nydes mellem 100 og 200 drikkevarer om dagen. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en miljøvenlig, stilfuld og driftsikker maskine, der fremstiller kaffedrikke med fremragende smag og aroma." 

Eden-kunder kan på deres Animo-maskiner vælge mellem et stort udvalg af anerkendte kaffemærker, som f.eks. Robert Paulig, Merrild, Gevalia, Arvid Nordquist og Segafredo, som leverer kaffedrikke af højeste kvalitet hele dagen til medarbejdere og kunder. 

Serien af Animo Optifresh-kaffemaskiner er nu tilgængelig via Eden Springs i Danmark, Finland, Norge og Sverige, og forventes at blive lanceret i hele Europe i 2015. Eden Springs’ administrerende direktør, Raanan Zilberman, tilføjer: "Eden Springs er forpligtet til at opfylde vores kunders behov for vand- og kaffeløsninger på kontoret. Vi vil fortsætte med at være på forkant med alle de nyeste produktlanceringer og aktiviteter for fremragende produkter, som f.eks. Animo Optifresh."

Relaterede indlæg