Watercoolers Europe

Watercoolers Europe

Vi er medlemmer af Watercoolers Europe (WE), som giver vejledning om sundhed og sikkerhed, der gælder for alle producenter og distributører af mineralvand i Norge. De udsteder internationale retningslinjer forerhvervslivet og sørger for lokale standarder, som ofte er strengere end disse retningslinjer. Medlemmer af WE spiller en vigtig rolle i at opretholde integriteten i erhverslivet og kvaliteten af produkterne. En af forudsætningerne for medlemskab af WE er, at vi tillader inspektioner uden varsel - det kan være alt fra kontrol af påfyldningsanlæggene, til eventuelle huller i asfalten på vores parkeingspladser. Vi overholder stadig alle betingelser i alle kategorier. 

Nordic Water Cooler Association (NWCA)

Nordic Water Cooler Association (NWCA)

Vi er medlem af Nordic Water Cooler Association, der administrerer det nordiske markedet for kilde -og drikkevandskølere med instrukser og retningslinjer om resultaterne på lokalt plan. 

CarbonNeutral® Product

Eden var den første i branchen, der fik sine produkter certificeret som CO2-neutral. Vi kan således tilbyde vores kunder CO2-neutrale kildevandskølere, drikkevandskølere og kaffemaskiner.