KAFFEMASKINER

KAFFEMASKINER

Kunne du tænke dig en kaffemaskine på din arbejdsplads i samme stil som på en café? Eden har den.
Vores kontorkaffemaskiner kommer fra førende producenter, så dine medarbejdere kan nyde en fantastisk kop kaffe fra en professionel maskine. 

Filterkaffe og kaffebønner

Filterkaffe og kaffebønner

Hvordan foretrækker du din kaffe? Kaffebønner, formalet kaffe, filterkaffe, kaffekapsler eller instantkaffe? Ønsker du i stedet te, suppe eller varm chokolade? Smag og behag er forskellig – vi tilbyder hele spektret! 

KAFFETILBEHØR

KAFFETILBEHØR

Kunne du tænke dig at få alt dit kaffetilbehør leveret sammen med din kaffe fra et og samme sted? Spar tid og løb aldrig tør! Vi har alt til faget hørende fra kopper til rørepinde og sukker. 

Tilbud

Edens kaffeløsninger

ONE-STOP SHOP MED ALT TIL KAFFEBRYGNING

Uanset om du drikker et par espressoer i dit hjemmekontor eller serverer kaffe for flere hundrede bankkunder hver dag, så har Eden løsningen. En kombination af kaffe af høj kvalitet, de bedste kaffemaskiner og Edens knowhow inden for service giver dig en fantastisk kaffeoplevelse - kop efter kop.

EDEN FRESH
KAFFEAUTOMATER OG KAFFE TIL KONTOR
DU VIL ELSKE VORES FRISKRISTEDE BØNNER

  • Eden Fresh kaffeautomat til kontor bruger friskmalede, ristede kaffebønner og giver dig den perfekte kaffearoma!
  • Vi tilbyder et bredt udvalg af ristede bønner. Dine medarbejdere og kunder kan nyde en perfekt italiensk espresso, latte, cappuchino eller tilsvarende. 
  • Vores kaffeautomater til friskbrygget kaffe kommer fra førende producenter, bl.a. Animo, Saeco og Wittenborg, og opfylder alle behov i forhold til kontorstørrelse og budget.
  • Alle vores kaffeautomater er nemme at vedligeholde. 
Læs mere

EDEN CLASSIC
KAFFERYGGERE TIL FILTERKAFFE
DEN TRADITIONELLE KAFFESMAG

  • Eden Classic traditionelt brygget kaffe har en frisk smag og en uimodståelig aroma. Den type kaffe går aldrig af mode. 
  • Kolbebryggere og filterkaffemaskiner er enkle i brug og kan brygge store mængder kaffe - velegnet til grupper eller til hele dagens forbrug.
  • Der er filter- eller kolbekaffer, der passer til enhver smag - uanset om du ønsker en lille, sort kop kaffe eller en større og lettere kop.
  • Vores kaffebryggere er også velegnet til små kontorer.
Læs mere

EKSPERTER I KAFFELØSNINGER

Vores fokus er rettet mod at give dig den bedst mulige kaffeoplevelse på din arbejdsplads. Vi garanterer hurtig installering af dine kaffemaskiner, rettidig levering af din filterkaffe, dine kaffebønner og dit kaffetilbehør og hurtig teknisk problemløsning.