Skip to main content
Home
5

Kaffemaskiner til kontor - VI HAR ET KÆMPE UDVALG - DER ER OGSÅ EN MASKINE TIL DIG

PROFESSIONELLE KAFFEMASKINER TIL PROFESSIONELLE MENNESKER

Pris forespørgelse

Kontakt os

Kunne du tænke dig en kaffeløsning, der er lige så individuel som din arbejdsplads? 

  • Vi har et bredt udvalg af kaffemaskiner, der passer til alle virksomhedstyper og -størrelser og til enhver kaffesmag - fra nogle få kopper espresso om dagen til flere hundrede kopper kaffe, te eller varm chokolade.
  • Alle vores kaffemaskiner er fremstillet af førende producenter; vi bruger bl.a. Animo og WMF
  • Alle design og mærker er udvalgt med brugervenlighed og nem vedligeholdelse for øje. 
  • Du fylder selv dine maskiner op med de drikkevarer, du har brug for, og så tit du vil - du skal ikke vente på besøg af en tekniker.
  • De kaffemaskiner, vi bruger, er energibesparende, og når deres levetid er slut, tager vores partnere sig af nedtagning og bortskaffelse.

Kaffemaskiner - 10 Produkter

Kaffemaskine WMF 1500 S

Kaffemaskine WMF 1500 S

WMF 1500 S er en videreudvikling af WMF Presto/1400, som er en af de mest populære kaffemaskiner på markedet. WMF1500 S giver dig perfekte kaffespecialiteter og varm chokolade.

Se mere
Kaffemaskine Animo OptiFresh Bean

Kaffemaskine Animo OptiFresh Bean 3 NG

Animo OptiFresh Bean 3 NG er en kaffemaskine til hele bønner til alle, der foretrækker at deres kaffe bliver brygget på friske bønner. Den er ideel til store og mellemstore virksomheder.

Se mere
Kaffemaskine Wittenborg FB 7100 B2C

Kaffemaskine Wittenborg FB 7100 B2C

Wittenborg FB 7100 B2C serverer drikke af høj kvalitet og med sit klassiske skandinaviske design og moderne indtryk passer denne automat overalt. FB 7100 B2C er 100 % CO2 neutral kaffemaskine.

Se mere
Kaffemaskine Wittenborg FB 7100 friskbryg

Kaffemaskine Wittenborg FB 7100 friskbryg

Wittenborg 7100 friskbrygmodellen tilbyder et stort udvalg og er meget brugervenlig. Det er den naturlige løsning hvis du lægger vægt på alsidighed. FB 7100 er 100 % CO2 neutral kaffemaskine.

Se mere
Kaffebrygger Bravilor Bonamat

Kaffebrygger Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat kaffebrygger er en nem kaffeløsning til kontorer hvor antallet af kaffedrikkere er lille og hvor kvalitet og friskhed af kaffe er værdsat.

Se mere
Espressomaskine WMF 1200 S

Espressomaskine WMF 1200 S

WMF 1200 S er en fuldautomatisk espressomaskine af højeste kvalitet, som er velegnet til små eller mellemstore virksomheder. Mulighed for frisk mælk som tilbehør.

Se mere
Kapselmaskin Lavazza EP Mini

Kapselmaskin Lavazza EP Mini

Den nye kapselmaskine Lavazza EP Mini giver ægte italiensk espressobaseret kaffe på kontoret! Velegnet til mindre kontorer, hvor der er fokus på kaffe af god kvalitet.

Se mere