Home
Forespørgsel
Forespørgsel
Kildevandskøler til kontor
Kildevandskøler til kontor giver dig frisk kildevand

Frisk, sundt, velsmagende kildevand tappet fra kilden

Strenge tests giver garanti for kvalitet

5

Hvorfor ikke fylde dit glas med frisk, sundt og velsmagende kildevand tappet fra en lokal kilde, præcis når du har lyst? Med vores kildevandskølere til kontor kan det ikke være nemmere.  

• Garanti for kvalitet – vi udfører daglige, strenge tests af vores vand, så du hele tiden er helt sikker på, at det ikke indeholder bakterier, forurening og klor.
 
• Ønsker du et klassisk eller et moderne design til din arbejdsplads?  Vi har et bredt udvalg af kildevandskølere og vandautomater, der passer til alle arbejdspladser.

• Kildevandskølere er nemme og hurtige at installere  – de kan tilsluttes enhver stikkontakt.

• De er velegnede til alle arbejdspladser - receptionsområder, køkkener, mødelokaler og endda fabrikker.

• Kolleger, kunder og gæster kan vælge det vand, de bedst kan lide – koldt, varmt, tempereret, med eller uden kulsyre, blot ved at trykke på en knap.

• Du får en professionel opstilling og regelmæssig rensning udført af vores dygtige teknikere.

• Når du skal have fyldt op, kan vi tilbyde fleksible leveringer, der svarer til netop dine behov - og vi leverer direkte hos dig.

• Vores kildevandskølere er miljøvenlige. Flaskerne bruges op til 50 gange, før de sendes til genbrug. Vores produkter er CO2-neutrale og vi er stolte af det.

• Vi har et stort udvalg af tilbehør fra kopper og bægre til flaskestativer, hygiejniske vådservietter og sprayflasker - og ikke mindst velsmagende frugtkoncentrater.  

Se også vores drikkevandskøler til kontor

Kildevandskølere - 5 Produkter

Kildevandskøler Storm

Kildevandskøler Storm

Vores nyhed Storm er en ny type vandautomat, hvor vandflasken er placeret i et underskab i bunden af maskinen. Kildevandskøleren leverer koldt og varmt eller koldt og tempereret vand.

Se mere
Kildevandskøler Classic

Kildevandskøler Classic

Classic er det foretrukne produkt blandt vores udvalg. Dets rene og enkle design passer næsten til alle rum og omgivelser. Classic er en 100% CO2 neutral kildevandskøler.

Se mere
Kildevandskøler Office

Kildevandskøler Office

Office er slank og grafittigrå kildevandskøler der egner sig til mødelokaler og venteværelser. Office er en 100% CO2 neutral kildevandskøler.

Se mere
Kildevandskøler Stainless

Kildevandskøler Stainless

Stainless er en stilren kildevandskøler til de krævende smag. Den er ideel til f.eks. mødelokaler. Stainless er en 100% CO2 neutral kildevandskøler.

Se mere

PRØV GRATIS

Kildevandskølere

Prøv vores kildevandskølerservice gratis og uden bindinger i en uge!

AQUALITY 30% RABAT

Kildevandskølere

Kulsyreholdigt vand til kontoret. Lige nu tilbyder vi Aquality med 30% rabat