Skip to main content
Home

Ring til os

Pris forespørgelse

Kontakt os

Kildevandskøler til kontor giver dig frisk kildevand

Frisk, sundt, velsmagende kildevand tappet fra kilden

 

Strenge tests giver garanti for kvalitet

5

Hvorfor ikke fylde dit glas med frisk, sundt og velsmagende kildevand tappet fra en lokal kilde, præcis når du har lyst? Med vores kildevandskølere til kontor kan det ikke være nemmere.  

• Garanti for kvalitet – vi udfører daglige, strenge tests af vores vand, så du hele tiden er helt sikker på, at det ikke indeholder bakterier, forurening og klor.
 
• Ønsker du et klassisk eller et moderne design til din arbejdsplads?  Vi har et bredt udvalg af kildevandskølere og vandautomater, der passer til alle arbejdspladser.

• Kildevandskølere er nemme og hurtige at installere  – de kan tilsluttes enhver stikkontakt.

• De er velegnede til alle arbejdspladser - receptionsområder, køkkener, mødelokaler og endda fabrikker.

• Kolleger, kunder og gæster kan vælge det vand, de bedst kan lide – koldt, varmt, tempereret, med eller uden kulsyre, blot ved at trykke på en knap.

• Du får en professionel opstilling og regelmæssig rensning udført af vores dygtige teknikere.

• Når du skal have fyldt op, kan vi tilbyde fleksible leveringer, der svarer til netop dine behov - og vi leverer direkte hos dig.

• Vores kildevandskølere er miljøvenlige. Flaskerne bruges op til 50 gange, før de sendes til genbrug. Vores produkter er CO2-neutrale og vi er stolte af det.

• Vi har et stort udvalg af tilbehør fra kopper og bægre til flaskestativer, hygiejniske vådservietter og sprayflasker - og ikke mindst velsmagende frugtkoncentrater.  

Se også vores drikkevandskøler til kontor

Kildevandskølere - 5 Produkter

Kildevandskøler Eden Classic

Kildevandskøler Eden Classic

Eden Classic er det foretrukne produkt blandt vores udvalg. Dets rene og enkle design passer næsten til alle rum og omgivelser. Eden Classic er en 100% CO2 neutral kildevandskøler.

Se mere
Kildevandskøler Eden Office

Kildevandskøler Eden Office

Eden Office er slank og grafittigrå kildevandskøler der egner sig til mødelokaler og venteværelser. Eden Office er en 100% CO2 neutral kildevandskøler.

Se mere
Kildevandskøler Eden Stainless

Kildevandskøler Eden Stainless

Eden Stainless er en stilren kildevandskøler til de krævende smag. Den er ideel til f.eks. mødelokaler. Eden Stainless er en 100% CO2 neutral kildevandskøler.

Se mere

Prøv gratis!

Kildevandskølere

Prøv en kildevandskøler gratis i en uge!

Kaffemaskine og vandkøler i samme pakke

Kildevandskølere

Vi giver nu vores nye kaffemaskinekunder en kildevandskøler med i købet!