Arbejdssituationer, hvor kaffe er den eneste løsning

Godt kaffe

Nogle arbejdssituationer og opgaver kan føles endeløse eller uoverkommelige uden de rigtige arbejdsredskaber. Vi hos Eden Springs ved dog, hvordan man vender de hårdeste tidspunkter på kontoret på hovedet – og løsningen er lige så simpel som en kop friskbrygget kaffe. 

Lange møder 

Møder, der trækker ud, kan føles som en umulig kamp uden en kop dampende varm kaffe. Kaffe stimulerer nemlig centralnervesystemet, så du kan holde dig vågen og opmærksom i løbet af mødet og få mulighed for at overbevise dine kolleger om dine geniale idéer. 

Stor arbejdsmængde 

Koffein maksimerer medarbejdernes produktivitet og gør en arbejdsmængde, der ellers føles umuligt, til en helhed, som er nem at holde styr på. 

Overarbejde 

Det er altid hårdt at arbejde over, men også her hjælper kaffen med at komme igennem det. Koffein optages nemlig meget hurtigt i organismen, blot i løbet af nogle få minutter, og dens energigivende effekt kan vare ved i timevis. 

Hovedpine 

Der findes ikke noget, der er mere hæmmende for arbejdseffektiviteten end en pludselig hovedpine. Heldigvis hænger en af kaffens mange gode sider netop sammen med behandling af migræne – kaffe udvider nemlig blodkarrene, hvorimod migræne indsnævrer dem. 

Hasteprojekter 

Kaffedrikning sætter fart i fedtsyrernes cirkulation i organismen. Dette giver mere energi og giver dig den effektivitet, som den presserende arbejdssituation kræver. 

Problemløsning 

Logik og klar tankegang er på sit højeste lige efter en stærk kop kaffe. Hvis du sidder med et arbejdsproblem foran dig, der kræver klar tankegang, så sæt kurs mod kaffemaskinen, og du vil opleve, at du har nemt ved at løse opgaven. 

 

Relaterede indlæg