Fremtidens arbejdsplads - hvem er "Generation Z" egentligt?

Edens verden

Generation Z besætter arbejdspladsen!
Generation Z inkluderer alle født efter 1995 - og de er forskellige fra alle tidligere generationer.
I 2020 vil Generation Z tegne sig for 24% af den globale arbejdsstyrke. I 20301 forventes Generation Y (født 1981-1995) og Generation Z sammen at udgøre i alt 75% af alle arbejdstagere2.

Samfundet og planeten


Generation Z er interesseret i omgivelserne - de foretrækker at vælge en virksomhed med et stærkt engagement i miljøet og som tager et stort socialt ansvar.

  • De er villige til at betale mere for produkter og tjenester fra virksomheder, der virkelig engagerer sig for at påvirke både samfundet og miljøet.6
  • 45% vælger mærker der er miljøvenlige og som tager et socialt ansvar.7

Sundhed og velvære


Generation Z værdsætter sundhed og velvære meget højt. De omgiver sig helst med et bredt udvalg af produkter, der er tilgængelige for dem til enhver tid. Strategisk placerede automater der tilbyder en række sunde drikkevarer, er et eksempel på en perfekt løsning.

  • 76% siger at det er vigtigt for medarbejdere at prioritere deres velbefindende.
  • 63% af forbrugerne forsøger at spise og drikke sundere.
  •  82% siger, at sociale medier kan være et værdifuldt værktøj på arbejdspladsen, især for at finde inspiration om hvad de skal spise til frokosttid 3

Lad Eden Springs hjælpe dig med at skabe et Generation Z-venligt miljø
Vi kan hjælpe dig med at skabe et arbejdsmiljø, hvor enhver generation har det godt. Som markedsleder inden for klimahandling sørger vi også for at tage os af den kommende generation gennem vores solide miljøengagement. Vi tilbyder en bred vifte af vanddispensere og kaffemaskiner til kontoret og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til din arbejdsplads.

Uanset hvilken drik du vælger, har vi hos Eden sørget for, at den ikke kun smager godt - men at du også kan drikke den med god samvittighed. Vores Co2 neutrale certifikater garanterer, at vi kompenserer for alle vores kuldioxidemissioner; alt fra fremstilling og transport af maskinerne, men også for resten af vores virksomhed. Vores forretning drives også af 100% grøn elektricitet. Hvis du vil vide mere om Eden Springs miljøarbejde, anbefaler vi, at du læser mere på vores side eller blogindlæg nedenfor.

Du kan finde alle oplysninger om vores højteknologiske og miljøcertificerede drikkevareløsninger her på vores hjemmeside. Hvis du leder efter tilbehør som kaffe, krus eller te, er der også vores webshop MyEden, hvor du kan bestille dine produkter direkte.

1 Statista (2019) 
2 Deloitte Millennial Survey (2018)
3 Dimensional Research on behalf of Dell Technologies, `Gen Z: The Future has arrived.` (August to September 2018)
4 Peldon Rose UK Office Survey (November 2018)
5 The Conference Board global Consumer Confidence
6 IBM, Uniquely Generation Z: What brands should know about today`s youngest consumers`, (2017)
7 Attitudes towards healthy eating report – Mintel Feb 2018

 

Relaterede indlæg