At nyde kaffe på en anden måde

Godt kaffe

Er der en bedre måde at starte dagen på end med en kop kaffe? Uanset tidspunkt på året, uanset om det er hjemme eller på kontoret, er kaffe vores daglige ledsager. Derfor har vi sammensat en opskrift til hver sæson, som alle indeholder vores yndlingsdrink - kaffe. Håber det smager!

Til foråret: Avokado-kaffe

Ingredienser:

1.50 dl CoffeeZone-kaffe, f.eks. CoffeeZone Java/Colombia

1 avokado

2 spsk honning

1 spsk malet kanel

Fremgangsmåde:

Læg alle ingredienser i en blender og bland på lav hastighed, hæld i en kop og nyd din avokadokaffe!

Til sommeren: Iskaffe

Ingredienser:

200 ml stærk kaffe, f.eks. CoffeeZone Santos/Colombia

1 spsk sukker

1 tsk. chokoladeis

1 spsk. vaniljeis

Topping:

ca. 0.5 dl flødeskum

1 spsk karamellsirup

Fremgangsmåde:

Kog kaffen og tilsæt sukker. Lad det køle helt af. Placer isen i et højt glas, og fyld glasset med den kolde kaffe. Pisk floden, indtil den er fast. Dekorer din iskaffe med fløde og karamellsirup.

Til efteråret: Krydret efterårskaffe med græskar

Ingredienser til græskar sirup:

50 g græskarpuré

150 g socker

2 dl. kildevand

0,5 tsk muskatnød

0,5 tsk kanel

0,5 tsk malede nelliker

Ingredienser til kaffe:

1 kop espresso

2.5 dl. mælk

30 ml græskar sirup

Topping:

0.5 dl. flødeskum

kanel

Fremgangsmåde:

Varm mælken op, skum den og hæld den i en stor kop. Bryg en espresso. Tilsæt espresso og græskar sirup i glasset. Pisk til sidst fløden, indtil den er fast. Top din græskar kaffe med fløde og kanel.

Til vinteren: Julekaffe

Ingredienser:

1.5 dl stærk espresso

50 ml kaffelikør

50 ml Amaretto

20 ml kokosnødlikør

Topping:

0.5 dl. flødeskum

Revet chokolade

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne, og hæld i et højt glas. Pisk fløden, indtil den er fast. Top din julekaffe med fløde og revet chokolade.

For at gøre det lettere for dig at udforske alle mulighederne for kaffe tilbyder Eden gratis kaffe lige nu! Du kan finde tilbudet her

Bilder: Stock-Adobe